Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Problém s krevním tlakem

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Problém s krevním tlakem - diskuze na toto téma
Jak řešíte problém s krevním tlakem? Snažím se dodržovat všechna nařízení co mám od doktorky, ale stejně se mi pořád nedaří držet v nějakých normálních hodnotách.

Lenka | 12.8.2023 12:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problém s krevním tlakem
Také jsem pořád dodržovala co mi říkala doktorka, ale v podstatě to tam nějak k ničemu nebylo. Co mi ale nakonec pomohlo bylo, když jsem začala pravidelně brát doplněk stravy, který dokáže čistit cévy od krevních sraženin a mrtvého tkaniva. Díky tomu se mi tlak začala snižovat velmi rychle.

Odpověď
Marta | 14.8.2023 09:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Problém s krevním tlakem
Za jak dlouho jste s tím doplňkem stravy pak prosím zaznamenala nějaký výsledek?

Odpověď
Lenka | 15.8.2023 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Problém s krevním tlakem
Ani ne za měsíc. Musím říct, že to šlo opravdu rychle což bylo super. Prostě z toho pak máte mnohem větší radost. Můžu doporučit vyzkoušet doplněk stravy https://www.enerex-vitaminy.cz/serrapeptaza/10-serrapeptaza-120-000-u-6015-kps-628557400601.html základem je hlavně brát ho pravidelně. Potom když uvidíte, jak se vám tlak začne zlepšovat, tak z toho budete mít zase radost.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné