| Dárky co udělají dětem radost - diskuze na toto téma |
Dobrý den, moc bych vás chtěla poprosit jestli by mi někdo poradil s dárkem pro dítě, který by dokázal udělat radost v deseti letech? Nemyslím žádnou elektroniku nebo tak, spíš třeba nějakou hru co by dítě zabavila. Pavla | 14.8.2023 09:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárky co udělají dětem radostPřesně tak, hlavně žádnou elektroniky a nejlíp od toho držet děti co nejdéle to jen jde. V deseti letech už to může být složité a záleží taky, kolik do toho tak chcete dát. Mě se třeba podařilo celkem nedávno udělat radost, když jsem pro dcerku, které je teda 9 koupila magnetickou sadu kuliček. Odpověď Magda | 15.8.2023 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárky co udělají dětem radostTak jestli devět nebo deset... To už asi nebude hrát úplně takovou roli. Jakou sadu magnetických kuliček to teda myslíte? Odpověď Pavla | 16.8.2023 15:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárky co udělají dětem radostNo schválně se určitě zkuste podívat na sadu magnetických kuliček https://www.nc.cz/neocube-gold-original-5-mm-zlata-box_d22083.html Koupíte ji za fajn cenu a nadělá opravdu hodně radosti. Když si to rozkliknete, tak tam najdete vlastně i video s tím jak si můžete s magnetickými kuličkami pohrát. Odpověď |