| Nespavost - diskuze na toto téma |
Zdravím všechny, poslední dobou mě trápí nespavost a přemýšlím, že bych zkusila nějaké bylinky nebo přírodní doplňky na spaní, poradíte? Leona | 16.8.2023 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | NespavostZa mě správné rozhodnutí. Já jsem do sebe roky dávala chemii, ale pak už mi nic na spánek nezabíralo. Začala jsem hledat nějakou zdravější alternativu a povedlo se. Klasické léky už nikdy! Odpověď Zuzka | 23.8.2023 11:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: NespavostMoc děkuji za komentář, napíšete ještě prosím, jaké konkrétní doplňky berete a kde bych si o nich moha přečíst víc informací? Odpověď Leona | 25.8.2023 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: NespavostJde o tyto bylinné tobolky www.topvet.cz/doplnky-stravy/bylinne-extrakty-tobolky/60996-sleepgreen Najdete tam veškeré informace a rovnou je tam můžete i objednat. Odpověď Zuzka | 27.8.2023 16:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: NespavostMoc díky - mám na topvet.cz objednáno, snad budou fungovat tak dobře, jak všude všichni píšou :) Odpověď |