| Umělé oplodnění - diskuze na toto téma |
Má tu někdo z vás maminky zkušenost s umělým oplodněním? Marta | 21.8.2023 00:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělé oplodněníAhoj.. Ano já ano.. Podstupovala jsem umělé oplodnění a naštěstí hned napoprvé se chytlo :-) Odpověď Sára | 21.8.2023 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělé oplodněníNám se taky zadařilo hned :-) Byla jsem na skvělé klinice, na kterou s láskou vzpomínám.. moc mi tam pomohli a díky nim máme s manželem vytoužené dítko :-) Odpověď Jarka | 22.8.2023 23:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Umělé oplodněníTo je super :-) a mohla bych se zeptat o jakou kliniku se jedná?:-) Ráda si necham nejakou doporučit.. protože to bude naše jediná možnost.. Odpověď Sára | 24.8.2023 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Umělé oplodněníJasně je to klinika www.ivfzlin.cz určitě ti můzu tuhle kliniku doporučit.. je to jedna nejlepší u nás.. já sem za ni moc rada protože díky nim máme vytoužené dítě :-)) Odpověď Jarka | 28.8.2023 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Umělé oplodněníSupeeeer.. moc moc díky za tip kouknu se na ni víc :-)) Odpověď Sára | 29.8.2023 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Umělé oplodněníNeni vubec zac:-) ale opravdu na tu ivf zlin koukni.. recenze i hodnoceni ma opravdu dobre :-))) Odpověď Jarka | 30.8.2023 15:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Umělé oplodněníFajne, určitě ji zvážím :-) vypadá docela dobře:-)) Odpověď |