| Kosmetika účinná na vrásky - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, co konkrétního se Vám osvědčilo na vrásky? Přemýšlím o koupi nějaké lepší kosmetiky, kvalitního séra, prostě něčeho, co opravdu funguje. Romana | 15.8.2023 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika účinná na vráskyNa redukci vrásek si pravidelně kupuji Praxis ampulky www.solobeauty.cz/praxis-proteoglicanos-oil-free-zelene-ampule-bez-oleje-pro-hydrataci-pleti-6-amp Nanáším na vyčištěnou pleť a po vstřebání nanesu svůj běžný krém. Odpověď Edita | 19.8.2023 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika účinná na vráskyHolky, tyto ampulky od Praxis taky používám a tady je mají za super cenu a mají i modré, takže si je u nich taky objednám. Odpověď Julie | 22.8.2023 20:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika účinná na vráskyZdravím, já jsem tyto ampulky ještě nezkoušela, ale určitě je taky objednám. Už delší dobu se chci více věnovat pleti, po čtyřicítce to ani jinak nejde. Doporučíte mi ještě někdo dobrý pleťový krém? Odpověď Romana | 24.8.2023 19:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kosmetika účinná na vráskyJá jsem strašně spokojená s krémem od Christian Breton Liftox anti-aging krém. Krásně zjemňuje mimické vrásky, zpevňuje pleť, prostě je výborný. Taky ho objednávám na solobeauty.cz. Odpověď Věra | 21.8.2023 06:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika účinná na vráskyAhoj také uvažuji o koupi nějaké kvalitní kosmetiky na vrásky.Bohužel s tím nemám žádné zkušenosti a tak si nechám ráda poradit. Odpověď Rebeka | 24.8.2023 12:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika účinná na vráskyZrovna teď používám jeden super krém na vrásky,ale je trošku dražší.Záleží jestli ti nevadí dát za takovou věci trošku více peněz.Prostě kvalita.Já do kosmetiky investuji celkem hodně peněz. Odpověď Věra | 25.8.2023 12:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika účinná na vráskyBudu ráda,když mi sem pošleš odkaz na ten krém.Hned se na něj mrknu a koupím si ho.Peníze vůbec neřeším. Odpověď Rebeka | 28.8.2023 14:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kosmetika účinná na vráskyPoužívám přesně tady tento krém https://www.notino.cz/shiseido/benefiance-nutriperfect-nocni-krem/.Uvidíš,že budeš taky spokojená. Odpověď Erika | 22.11.2023 12:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika účinná na vráskyDobrý den,máte někdo nějaké dobré zkušenosti s kosmetikou na vrásky? Odpověď Vladimíra | 24.11.2023 15:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika účinná na vráskyJá se bez takové kosmetiky už neobejdu.Velice mi pomáhá už delší dobu. Odpověď Erika | 28.11.2023 19:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika účinná na vráskyBudu ráda za nějaký dobrý tip. Odpověď Vladimíra | 30.11.2023 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kosmetika účinná na vráskyNejlepší shop na takové věci je notino. Odpověď |