| Doplněk na stres a smutek - diskuze na toto téma |
Dobrý den, kupujete někdo nějaký dobrý doplněk stravy na stres, smutek a špatnou náladu? Co se Vám osvědčilo? Petra | 19.8.2023 23:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplněk na stres a smutekDoporučím tento drink od Woykoff www.drmax.cz/woykoff-allegra-drink-new-200-g Piju ho každý den a se stresem se lépe vypořádávám, náladu mám lepší a smutek je minimální. Určitě ho zkuste - je i chuťově výborný. Odpověď Lucka | 22.8.2023 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplněk na stres a smutekHolky, taky ho piju už nějakou dobu. Jednak je to skvělý drink a jednak na stres, smutek a lepší náladu skvěle funguje. Odpověď Tamara | 23.8.2023 16:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doplněk na stres a smutekHolky, napíšete prosím za jak dlouho zafungoval a jestli třeba nemá nějaké vedlejší účinky a je bezpečný? Odpověď Lucka | 25.8.2023 23:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Doplněk na stres a smutekMě fungoval už po cca 14 dnech užívání - je dobré ho užívat pravidelně. Já od Woykoff kupuju víc doplňků stravy a jsem fakt moc spokojená. Odpověď Galetta | 29.8.2023 08:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplněk na stres a smutekDo jisté míry záleží taky na tom, z čeho ten stres a smutek pochází. :) U mě je to třeba v tom, že jsem hodně unavená. Většinou to bývá na jaře – prostě takové ty jarní a podzimní depky. Hodně mi teď pomáhá kratom od https://www.greenherbs.cz/kratom který mě nakopne a dorovnává mi cirkadiánní rytmus. Ale pak jde taky o to, aby člověk našel nějakou takovou tu životní rovnováhu. :) Odpověď |