Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Doplněk na stres a smutek

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Doplněk na stres a smutek - diskuze na toto téma
Dobrý den, kupujete někdo nějaký dobrý doplněk stravy na stres, smutek a špatnou náladu? Co se Vám osvědčilo?

Petra | 19.8.2023 23:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doplněk na stres a smutek
Doporučím tento drink od Woykoff www.drmax.cz/woykoff-allegra-drink-new-200-g Piju ho každý den a se stresem se lépe vypořádávám, náladu mám lepší a smutek je minimální. Určitě ho zkuste - je i chuťově výborný.

Odpověď
Lucka | 22.8.2023 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Doplněk na stres a smutek
Holky, taky ho piju už nějakou dobu. Jednak je to skvělý drink a jednak na stres, smutek a lepší náladu skvěle funguje.

Odpověď
Tamara | 23.8.2023 16:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Doplněk na stres a smutek
Holky, napíšete prosím za jak dlouho zafungoval a jestli třeba nemá nějaké vedlejší účinky a je bezpečný?

Odpověď
Lucka | 25.8.2023 23:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Doplněk na stres a smutek
Mě fungoval už po cca 14 dnech užívání - je dobré ho užívat pravidelně. Já od Woykoff kupuju víc doplňků stravy a jsem fakt moc spokojená.

Odpověď
Galetta | 29.8.2023 08:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doplněk na stres a smutek
Do jisté míry záleží taky na tom, z čeho ten stres a smutek pochází. :) U mě je to třeba v tom, že jsem hodně unavená. Většinou to bývá na jaře – prostě takové ty jarní a podzimní depky. Hodně mi teď pomáhá kratom od https://www.greenherbs.cz/kratom který mě nakopne a dorovnává mi cirkadiánní rytmus. Ale pak jde taky o to, aby člověk našel nějakou takovou tu životní rovnováhu. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné