| Přírodní bylinné tablety na bolest hlavy a nespavost - diskuze na toto téma |
Zdravím všechny, jaký máte názor na bylinné tablety třeba na bolest hlavy nebo nespavost? Osvědčily se Vám třeba nějaké? Martina | 23.8.2023 11:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní bylinné tablety na bolest hlavy a nespavostZdravím, doporučím tento bylinný doplněk na bolest hlavy www.topvet.cz/doplnky-stravy/bylinne-extrakty-tobolky/60995-migreen Já jsem hledala dlouho a zkoušela vícero značek, ale tento mi sedí a skvěle funguje. Odpověď Jarka | 25.8.2023 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní bylinné tablety na bolest hlavy a nespavostHolky a je užívání bezpečné? Myslím jako jestli při užívání nehrozí nějaké vedlejší účinky nebo třeba nějaká závislost. Odpověď Martina | 26.8.2023 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní bylinné tablety na bolest hlavy a nespavostAno, tobolky jsou bezpečné - jde o bylinné tobolky, takže nehrozí ani žádné vedlejší účinky nebo závislost. Navíc do sebe nedáváte chemii, což je za mě velké plus. Odpověď Jarka | 27.8.2023 16:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přírodní bylinné tablety na bolest hlavy a nespavostTak moc děkuji za komentář - hned jsem si Migreen na bolest hlavy na topvet.cz objednala. Četla jsem i na jiných diskuzích výborné recenze. Odpověď |