Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Spolehlivé ojeté auto do rodiny

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Spolehlivé ojeté auto do rodiny - diskuze na toto téma
Které auto je podle vašich zkušeností z těch spolehlivějších v ojetinách při rozpočtu mezi 150 - 200 tisíci?

Mirka | 18.8.2023 02:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Spolehlivé ojeté auto do rodiny
Manžel kupoval dvě ojetá auta před naším posledním. Vždy na inzerát a v obou případech mne přesvědčoval o tom, že je to super koupě. V obou případech problémy. Naše poslední auto už jsem si prosadila koupit z většího bazaru, kde má člověk nějakou záruku a kupuje trochu prověřené auto a už dva roky jezdíme bez potíží.

Odpověď
Lukáš | 19.8.2023 12:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Spolehlivé ojeté auto do rodiny
Hele naprosto stejný názor na to mám i zkušenost. Opravdu je lepší koupiž auto z většího bazaru. Já jsem bral v https://www.aaaauto.cz/ , kde vlastně máte pojištění carlife a navíc auto prověřené přes cebii. Prostě auto s nějakou zárukou a bez problémů a v klidu jezdím.

Odpověď
Jirka | 30.8.2023 02:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
V této cenové relaci se dá sehnat spousta super aut. Určitě bych si ale dával pozor na jejich stav. Ideálně si s sebou do bazaru vemte například i někoho, kdo se v autech trochu vyzná. Nebo minimálně pokud nějaké auto koupíte, tak s ním okamžitě zajeďte na kontrolu do servisu. Já jsem takto u svého auta například musel nechat dělat seřízení sbíhavosti, viz www.pneu-novak.cz/serizeni-sbihavosti-kol-praha-10.html

Odpověď
Emula87 | 23.7.2024 19:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Naše spolehlivé auto už není tak moc super, protože jsme museli narychlo shánět www.cbdily.cz/ náhradní díly Škoda. Myslela jsem si dříve že nic takového nebudu muset řešit když jsme si koupili auto se zárukou na několik let, ale očividně jsem se spletla.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné