| Spolehlivé ojeté auto do rodiny - diskuze na toto téma |
Které auto je podle vašich zkušeností z těch spolehlivějších v ojetinách při rozpočtu mezi 150 - 200 tisíci? Mirka | 18.8.2023 02:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Spolehlivé ojeté auto do rodinyManžel kupoval dvě ojetá auta před naším posledním. Vždy na inzerát a v obou případech mne přesvědčoval o tom, že je to super koupě. V obou případech problémy. Naše poslední auto už jsem si prosadila koupit z většího bazaru, kde má člověk nějakou záruku a kupuje trochu prověřené auto a už dva roky jezdíme bez potíží. Odpověď Lukáš | 19.8.2023 12:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Spolehlivé ojeté auto do rodinyHele naprosto stejný názor na to mám i zkušenost. Opravdu je lepší koupiž auto z většího bazaru. Já jsem bral v https://www.aaaauto.cz/ , kde vlastně máte pojištění carlife a navíc auto prověřené přes cebii. Prostě auto s nějakou zárukou a bez problémů a v klidu jezdím. Odpověď Jirka | 30.8.2023 02:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Spolehlivé ojeté auto do rodinyV této cenové relaci se dá sehnat spousta super aut. Určitě bych si ale dával pozor na jejich stav. Ideálně si s sebou do bazaru vemte například i někoho, kdo se v autech trochu vyzná. Nebo minimálně pokud nějaké auto koupíte, tak s ním okamžitě zajeďte na kontrolu do servisu. Já jsem takto u svého auta například musel nechat dělat seřízení sbíhavosti, viz www.pneu-novak.cz/serizeni-sbihavosti-kol-praha-10.html Odpověď Emula87 | 23.7.2024 19:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Spolehlivé ojeté auto do rodinyNaše spolehlivé auto už není tak moc super, protože jsme museli narychlo shánět www.cbdily.cz/ náhradní díly Škoda. Myslela jsem si dříve že nic takového nebudu muset řešit když jsme si koupili auto se zárukou na několik let, ale očividně jsem se spletla. Odpověď |