Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Kojenecké mléko pro novorozence

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kojenecké mléko pro novorozence - diskuze na toto téma
Maminky, jaké je za vás to nejlepší umělé mlíčko pro novorozené miminko? Na trhu je tolik značek, že nevím pro kterou se rozhodnout.

Zuzana | 22.8.2023 22:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kojenecké mléko pro novorozence
Já jsem svému synovi dávala skoro do 3 let Sunar Premium. Za mě jde o nejlepší značku - na trhu je fakt dlouho, má tradici a beztak jsme na něm všichni vyrostli.

Odpověď
Katka | 24.8.2023 18:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kojenecké mléko pro novorozence
Mám to stejně - je to značka, které prostě věřím právě proto, že je tady dlouho a složení UM mají fakt výborné. Mě se líbí, že jejich mlíčka neobsahují palmový olej a mají to nejlepší složení a cenné látky pro miminka.

Odpověď
Monika | 26.8.2023 11:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kojenecké mléko pro novorozence
Souhlasím, mrkněte sama na složení jejich umělých mlíček www.sunar.cz Já od nich kupuju i kaše a ovocné kapsičky, vše mají výborné a se super složením.

Odpověď
Bára | 28.8.2023 15:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kojenecké mléko pro novorozence
Moc všem děkuji za komentáře - vypadá to, že jste se shodly na Sunaru :) Líbí se mi složení Sunaru Premium, takže ho hned objednám. Navíc jsem procházela i jiné diskuze a maminky ho hodně chválí.

Odpověď
Veronika | 30.8.2023 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kojenecké mléko pro novorozence
Já určitě doporučím značku Sunar BIO - je z kvalitních surovin, z BIO smetany a je bez palmového oleje. Kravské mléko pro mimča není úplně vhodné, takže zkuste Sunar a uvidíte, že budete spokojená jak Vy, tak miminko.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné