| Jak se starat o pleť ve středním věku? - diskuze na toto téma |
Dobrý den, jak se starat o pleť ve středním věku? Poradíte prosím, co se Vám nejvíc osvědčilo? Katka | 24.8.2023 18:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak se starat o pleť ve středním věku?Já teda nedám dopustit na kolagen - piju ho každé ráno už skoro rok a opravdu jsou účinky na pleť skvělé. Pleť mám víc hydratovanou, drobné vrásky se vyhladily a ty větší jsou méně výrazné. Taky super funguje na kvalitu vlasů, nehtů, koubů, prostě paráda. Odpověď Anna | 26.8.2023 11:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak se starat o pleť ve středním věku?Moc díky - zní to dobře :) Je pravda, že o kolagenu se teď hodně mluví i píše, taky jsem o něm přemýšlela, tak jste mi to aspoň potvrdila, že to bude dobrá volba. Napíšete ještě prosím, jakou značku doporučujete, jak chutná ... Odpověď Katka | 28.8.2023 15:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak se starat o pleť ve středním věku?Kupuju prémiový Orcacollagen, který ještě kromě hodně účinného kolagenu obsahuje i vitamín C, Biotin, Zinek, kyselinu hyaluronovou ... Navíc mám u nich už dlouho i členství, díky kterému se o nic nestarám - peníze se mi strhnou každý měsíc z karty a kolagen mi přijde domů, taky ho mám za zvýhodněnou cenu a neplatím ani poštovné. Tady najdete podrobné informace www.orcacollagen.cz/membership Navíc má dobrou chuť, takže se na něj každé ráno těším. Odpověď Klára | 31.8.2023 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak se starat o pleť ve středním věku?A jaká kosmetika vám nejvíc vyhovuje? Mám pleť hodně citlivou a suchou, díky za tipy
Odpověď |