Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Jak se starat o pleť ve středním věku?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jak se starat o pleť ve středním věku? - diskuze na toto téma
Dobrý den, jak se starat o pleť ve středním věku? Poradíte prosím, co se Vám nejvíc osvědčilo?

Katka | 24.8.2023 18:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak se starat o pleť ve středním věku?
Já teda nedám dopustit na kolagen - piju ho každé ráno už skoro rok a opravdu jsou účinky na pleť skvělé. Pleť mám víc hydratovanou, drobné vrásky se vyhladily a ty větší jsou méně výrazné. Taky super funguje na kvalitu vlasů, nehtů, koubů, prostě paráda.

Odpověď
Anna | 26.8.2023 11:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jak se starat o pleť ve středním věku?
Moc díky - zní to dobře :) Je pravda, že o kolagenu se teď hodně mluví i píše, taky jsem o něm přemýšlela, tak jste mi to aspoň potvrdila, že to bude dobrá volba. Napíšete ještě prosím, jakou značku doporučujete, jak chutná ...

Odpověď
Katka | 28.8.2023 15:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jak se starat o pleť ve středním věku?
Kupuju prémiový Orcacollagen, který ještě kromě hodně účinného kolagenu obsahuje i vitamín C, Biotin, Zinek, kyselinu hyaluronovou ... Navíc mám u nich už dlouho i členství, díky kterému se o nic nestarám - peníze se mi strhnou každý měsíc z karty a kolagen mi přijde domů, taky ho mám za zvýhodněnou cenu a neplatím ani poštovné. Tady najdete podrobné informace www.orcacollagen.cz/membership Navíc má dobrou chuť, takže se na něj každé ráno těším.

Odpověď
Klára | 31.8.2023 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak se starat o pleť ve středním věku?
A jaká kosmetika vám nejvíc vyhovuje? Mám pleť hodně citlivou a suchou, díky za tipy

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné