Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - kojení

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
kojení - diskuze na toto téma
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli nemá někdo zkušenisti přípravkem Feminella Hereditum

sabinka | 26.2.2016 18:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
kojení
Ahoj já jsem přípravek Feminella Hederitum začala používat až na doporučení kamarádky,protože jsem začala mít pocit,že mě tvrdnou bradavky a kojení mě není vůbec příjemné a má ted dojem,že se to začíná zlepšovat a je to prý i na to aby se mě nezastavilo kojení,tak to zus a uvidíš,jestli ti to bude taky vyhovovat

Odpověď
Erika Bendova | 1.3.2016 18:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: kojení
tak jsem to taky zkusila a je to docela fajn,jen ta cena je pro mě trošku větší,ale jinak je to skvělej přípravek díky

Odpověď
Bea | 22.4.2016 17:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: kojení

Odpověď
Bea | 22.4.2016 17:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: kojení
Taky jsem s ní spokojená, jen ta cena mi přišla vyšší u prvního balení,kdy jsem kupovala v lékárně. Ale další už jen přes internet, tak v pohodě. :-) Zkuste mrknout tady na heureku kdyžtak: doplnky-stravy.heureka.cz/feminella-hereditum-21-kapsli/

Odpověď
Jana | 1.4.2016 11:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já teda užívám femibion, Užívala jsem ho už před početím a po celoudobu těhotentví. Nezaznamela jsemjediný problém. Dítě mám zdravé a akční =D

Odpověď
Cony | 21.4.2016 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Fembion je perfektní, taky ho beru. Ale já teprve čekám.

Odpověď
Bára | 31.5.2016 21:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Má to nějaké extra složení? protože existují i levnější produkty.

Odpověď
Dáša | 4.7.2016 14:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: kojení
Femibion je rozhodně nejlepší, jako první začal s foláty a má tradici.

Odpověď
Dáša | 4.7.2016 14:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: kojení
tady je odkaz na stránky femibion, tam se o něj všechno dočtete www.femibion.cz

Odpověď
Bea | 22.4.2016 17:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky jsem s ní spokojená, jen ta cena mi přišla vyšší u prvního balení,kdy jsem kupovala v lékárně. Ale další už jen přes internet, tak v pohodě. :-) Zkuste mrknout tady na heureku kdyžtak: doplnky-stravy.heureka.cz/feminella-hereditum-21-kapsli/

Odpověď
Hanča | 14.3.2016 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
kojení
Taky jsem o tom četla, vypadá to dobře, všude na to čtu samou chválu tak to asi taky zkusím

Odpověď
Katka | 21.4.2016 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
kojení
Ahok maminky, mažete si bříško něčím proti strií? Chtěla bych vyzkoušet nějaký přírodní olejíček. Napadlo mě, vyzkoušet ten z Moringy. Co na to říkáte?

Odpověď
| 29.4.2016 11:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
peTA | 29.4.2016 11:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
kojení
ahoj holky dneska mi v lékárně doporučili proti bolesti feminellu, ale chci se prvně zeptat na názory maminek, je někdo komu to třeba nezabralo?

Odpověď
Iva | 30.7.2016 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Podle mě je daleko lepší femibion.

Odpověď
lucka | 29.4.2016 11:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
kojení
ahoj peto, taky jsem potřebovala něco na bolest, ještě se mi začali dělat zatvrdlinky, dost jsem pročítala fora, abych taky nekoupila něco co nepomůže, a nenarazila jsem na maminu, která by si na feminellu stěžovala, takže být tebou, tak do toho jdu :-)

Odpověď
maki | 29.4.2016 11:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
kojení
přesně tak, aji sama lékárnice mi říkala, že si to maminy chválí, mně to krásně prodloužilo dobu kojení

Odpověď
Darča | 31.5.2016 14:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já sem při kojšní používala Femibion. Líbí se mi že složení obsahuje vitamínky i pro miminko =)

Odpověď
Kolka | 30.7.2016 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahojky to by mě zajímalo co všechno obsahuje? napiš prosím

Odpověď
Mena | 31.5.2016 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
kojení
Holky co děláte s povyslými prsy po kojení?

Odpověď
Verunka | 1.6.2016 02:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj já na to beru speciální vitamíny. doporučila mi je kolegyně a moc si je chválila, tak uvidím

Odpověď
Mena | 2.7.2016 14:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prosimtě a co máš za značku vyzkoušenou? A nepřibrala jsi po nich?

Odpověď
Verunka | 2.7.2016 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jmenují se super prsa a dají se koupit na superprsa.cz

Odpověď
monika | 28.4.2019 13:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
kojení
holky, maminky, prosím vás, chci se zeptat jestli některá z vás má zkušenost s femibion při kojení, přímo určený ke kojení.. je to k něčemu? K čemu je to dobrý?

Odpověď
Sabina | 29.4.2019 17:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
kojení
Holky jsem v osmém měsíci těhotenství a tak se nějak pomalu-rychle připravuji na porod a tak.. no znáte to, jak to je s kojením? Můžete dát rady, zkušenosti? Vitamíny, doplňky...

Odpověď
Ivka | 12.5.2019 18:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
kojení
teprve jsem těhotná, ale ráda bych se připravila pak na fázi po a kojení. máte nějaké tipy a rady jak si to zpříjemnit, mít vitamíny a vše tak jak má?

Odpověď
Jitka | 22.5.2019 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
kojení
poradíte mi maminky co je dobré brát za vitamíny nebo doplňky stravy při kojení? snažím se jíst co nejvíc vitamínů a všeho možného, ale mám pocit že to nestačí

Odpověď
Monika | 26.5.2019 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Není nad femibion když jsem kojila obě dcery tak jsem užívala a kdybych byla ještě jednou těhotná, tak si jej koupím znovu a zase beru :) za mě spokojenost

Odpověď
Maruška | 29.5.2019 13:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
kojení
co je teda nejlepší? nějak jsem se tady v té diskuzi ztratila... prostě hodně rad a člověk aby si z toho vybral :(

Odpověď
Kája | 16.6.2019 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
kojení
Před rokem když jsem kojila, tak jsem brala https://www.femibion.com/cz_CZ/materstvi.html a docela velká spokojenost, nevím co přesně potřebujete ale třeba někomu pomůže

Odpověď
Anita | 22.6.2019 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
kojení
Máte prosím nějaké rady a tipy pro začátek kojení? Jsem teprve v sedmém měsíci ale tak nějak se ptám dopředu abych věděla a nebyla pak překvapená

Odpověď
Elka | 26.6.2019 20:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
kojení
ohledně čeho by se to mělo týkat ta rada? Klidně ti poradím, ale musíš trochu více specifikovat

Odpověď
Linda | 28.6.2019 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
kojení
Připravujeme se s manželem na miminko, ja teda mnohem víc, což je jasné a pochopitelné, ale tak můžete dát nějaké rady pro začátečnice?

Odpověď
Betty | 28.6.2019 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Synovi už kojení nestačí, málo přibírá. Doktorka nám doporučila přikrmovat. Dala nám nějaký letáček, že si máme koupit UM. Nechce se mi ale kupovat mlíko podle letáku. Jaké je nejlepší?

Odpověď
Jana | 29.6.2019 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem dávala synovi www.sunar.cz Je hodně podobný mateřskému mléku. Malýmu po něm nebolelo břicho, neměl žádné problémy. U druhýho dítka budem dávat zase.

Odpověď
Betty | 30.6.2019 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuji za radu. Je pravda, že my jsme jako malí taky vyrostli na Sunaru.

Odpověď
Ája | 30.3.2020 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: kojení
Přesně, na Sunaru jsme vyrostli a je léta vyzkoušený a osvědčený.

Odpověď
Radka | 6.4.2023 04:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
kojení
Jaké umělé mléko je prosím nejlepší náhradou za klasické mateřské mléko? Aby to miminku udělalo dobře?

Odpověď
Karolína | 8.4.2023 01:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tohle máte dítě od dítěte. To co vyhovuje jednomu nemusí úplně vyhovovat druhému. Já jsem se taky snažila vybrat pro své dítě to nejlepší, a proto jsem vybrala kojenecké kozí mléko. Vyrábí se v Čechách z plnotučného kozího mléka.

Odpověď
Radka | 8.4.2023 11:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde jste kojenecké kozí mléko vybrala teda prosím? Kam bych se to měla mrknout?

Odpověď
Karolína | 9.4.2023 19:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vybrala jsem kojenecké kozí mléko https://www.nase-mleko.cz/kategorie/kojenecke-kozi-mleko/ Malá je s ním spokojená a hrozně ji chutná, navíc je to dobé i pro její pokožku. Kozí mléko je právě nejpodobnější mateřskému mléku.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné