| Soukromá školka - Průhonice - diskuze na toto téma |
Dobrý den, maminky poradíte soukromou školku s hezkým přístupem k dětem nejlépe přímo v Průhonicích nebo blízkém okolí? Bára | 26.8.2023 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Soukromá školka - PrůhoniceZdravím, přímo tam je soukromá školka Průhonická labuť - půjde mi tam syn teď oc září a myslím, že ještě děti přijímají. Odpověď Eliška | 26.8.2023 10:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Soukromá školka - PrůhoniceMoc díky, napíšete prosím jaké jsou ceny za školku a případně kde bych našla více informací. Odpověď Bára | 27.8.2023 11:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Soukromá školka - PrůhoniceTady najdete všechny informace, včetně cen za školku www.pruhonickalabut.cz/o-pruhonicke-labuti Odpověď Martina | 27.8.2023 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Soukromá školka - PrůhoniceHolky, taky jsem se na stránky školky Průhonická labuť mrkla - teď se domlouvám v práci, že bych mohla nastoupit dřív na pár dní v týdnu, tak by se mi soukromá školka hodila. Mě se hlavně líbí, že ve školce vyučují angličtinu přímo rodilý mluvčí. Navíc nabízí jak anglickou, tak anglicko-českou školku. Odpověď |