Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je úterý 02. června 2026, svátek má Jarmil, zítra Tamara
Vyhledávání

Diskuse - Úvěru na bydlení

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Úvěru na bydlení - diskuze na toto téma
Půjčujeme částky v rozmezí od 50 000 do 30 milionů, které nemusí být nutně zajištěny nemovitostí. Díky solidním finančním zkušenostem si můžeme dovolit financovat jak jednotlivé podnikatele, tak malé a střední podniky. Zaměřujeme se na klienty ze všech oblastí ekonomiky a podporujeme jakýkoli projekt, který se nám zdá relevantní. Požádejte o půjčku bez závazku e-mailem: freeloan754@gmail.com

Bianka | 23.9.2025 13:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Úvěru na bydlení
Úvěr na bydlení je pro hodně lidí jediná cesta, ale já osobně hledám řešení bez hypotéky. Mobilní domy, které nabízí https://www.marvel-mobilnidomy.cz/, mi připadají jako zajímavá možnost. Pořizovací cena je nižší než u klasického domu, takže by se to dalo zvládnout i bez úvěru. Navíc mě láká rychlost celého procesu – člověk může bydlet v řádu týdnů, ne let. :)

Odpověď
Klára | 14.5.2026 22:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Úvěru na bydlení
Při koupi staršího domu jsem původně počítala jen s úpravami, ale realita byla jiná. Interiér byl plný starého nábytku, vybavení a věcí ve sklepě i na půdě. Bylo jasné, že bez vyklizení se dál nepohnu. Kontaktovala jsem proto firmu https://www.vyklizeni.net/ a oceňuji jejich rychlou reakci i jednoduchou domluvu. Fungují po celé republice, což mi hodně usnadnilo organizaci. Tým přijel přesně podle dohody a během krátké doby byl dům kompletně prázdný.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné