| Kam s dětmi - diskuze na toto téma |
Ahoj maminy, dotaz... Bydlíme kousek od Plzně a je to ostuda, ale ještě jsme nebyli v místní zoo. Koukala jsem a webovky a návštěva se spojit i s Dinoparkem... Tak jsem se chtěla zeptat, zda to stojí za to a děti dinopark baví? Nadia | 28.8.2023 09:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kam s dětmiAhojky :) Hele, my jsme v Dinoparku Plzeň skoro pořád :D Je to tak skvěle udělaný, že se to snad nikdy neokouká a neomrzí. A děti to teda baví opravdu hodně :) Za mě určitě mohu jenom doporučit. Jako do zoo chodíme taky, ale ten dino tak nějak zaujme víc :) Odpověď Naďa | 1.9.2023 12:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kam s dětmiNáš syn taky může chodit do dinoparku pořád dokola a vypadá to že ho to jen tak bavit nepřestane :D my jsme nejčastěji ve Vyškově, protože to máme kousek a tam je to taky parádní.
Odpověď Ditriska07 | 8.9.2023 18:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kam s dětmiJo tam jsme byli, tam je i ta zoo, tam je to moc hezký :) ten dinopark byl super, hýbající se modely atd. a v tom zoo se nám moc líbilo, že mohly děti chodit i mezi zvířátky a pohladit si je když chtěly :-)
Odpověď |