| Problémy s vlasy - diskuze na toto téma |
Ahojky maminy :) Jak to máte s vlasy... Hlavně teda po porodu? Viděly jste nějaké změny? Já s nima docela bojuju, protože s nima mám docela problém. Nechce se jim růst :/ A tak mě napadlo - máte prosím některá zkušenost s prodlužováním vlasů clip in? Já o tom uvažuju, protože mi to přijde jako nejšetrnější metoda :) Pavlata | 26.12.2023 23:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problémy s vlasyTaky mám problém s padáním vlasů, mám je celkově takové jemné a suché a nezabírá mi na to nic. Řešit to clipy ale nechci, chci mít hezké svoje vlasy. Četla jsem o vyšetření vlasové pokožky, nemáte někdo zkušenost?
Odpověď Mia | 27.12.2023 15:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problémy s vlasyAno, je to trichologické vyšetření, dělají ho tady https://www.clinicalhair.cz/ jsou tam opravdu dobrý a mají dokonce pobočky po celé republice ;-)
Odpověď Pavlata | 8.1.2024 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Problémy s vlasyDěkuju moc za radu, čtu si o tom líbí se mi to, je vidět, že ví co dělají. Už jsem se objednala tak jsem na to zvědavá.
Odpověď Denisa | 11.2.2024 18:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problémy s vlasyMám problém s hustotou vlasů, mám je jemné a nemám jich tolik. Tak jsem si nechala prodloužit a hlavně zahustit vlasy, byla jsem u vlasy-k-prodlouzeni. Odpověď Petra | 23.2.2024 21:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problémy s vlasyA jakou metodou je máš prodloužené? Jsi spokojená? Odpověď Denisa | 28.2.2024 13:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Problémy s vlasyJsem moc spokojená. Mám keratin metodou, vlasy mám konečně zahuštěné a vypadají skvěle. Odpověď Darča | 12.2.2024 10:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problémy s vlasyMě teda hrozně přijde že to jde vidět. Ale s vlasy bych taky potřebovala nějak pomoci. Co kosmetika? Ta to taky hodně ovlivňuje, co používáte? Odpověď Verča | 20.2.2024 09:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problémy s vlasyZačala jsem používat kosmetiku od Arsova. Má to bez parebenů a silikonů. Chce si na to zvyknout, zvlášť pokud takové věci v kosmetice máš. Vlasy jsou potom jiné. Určitě bych je případně hloubkově vyčistila a začala používat kosmetiku na to s čím mám zrovna problém. Odpověď Darča | 28.2.2024 13:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Problémy s vlasyNo tak to v kosmetice asi mám no, tohle jsem nikdy neřešila. Kupuji si prostě věci z drogérie co mají v akci, hodně to i střídám. Proto bych si ráda vyzkoušela nějakou lepší kosmetiku, zda by mi to nějak pomohlo. Vlasy mám barvené, suché konečky, už jsou takové nezdravé. Odpověď Verča | 4.3.2024 10:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Problémy s vlasyMrkněte na tyhle produkty https://shop.tomasarsov.cz/barvene-vlasy/ a případně i na to hloubkové čištění. Prodávají je i v Rossmannu případně je tedy najdete na stránkách. :) Já jsem s výrobky spokojená. :) Odpověď Katy | 13.3.2024 15:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problémy s vlasyjá si nechala dělala vlásky od hotstyle.cz a jsou úžasný, kvalitní Odpověď Linda | 17.4.2024 14:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problémy s vlasyZdravím, já už nějakou dobu používám clip in vlasy od https://www.clip-in-vlasy.eu/. S vlasy jsem měla vždy problém a vyzkoušela jsem všechno možné, ale bez výsledku, tak jsem si řekla, že si zkusím vypomoct clip in vlasy. Mají tam velký výběr. Záleží, zda chceš pravé lidské vlasy, vlasy, které lze tepelně upravovat nebo třeba jen clip in culík. Z mých zkušeností se do clip in vlasů vyplatí ivestovat, protože výsledek pak stojí za to. Odpověď Karin | 19.7.2024 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problémy s vlasyMám vlasy hodně zničené a přemýšlím, že bych zkusila změnit barvu na vlasy. Poradíte nějakou šetrnou a dobře krycí? Odpověď Mirka | 22.7.2024 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problémy s vlasyPodívej se sem https://www.khadi.cz/ mají krásně syté a perfektně krycí barvy a jsou stoprocentně rostlinné. Navíc jsou po nich vlasy zdravé a lesklé ;) Odpověď Karin | 24.7.2024 22:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Problémy s vlasyAha to vypadá zrovna moc dobře, koukám, že mají i přírodní vlasovou kosmetiku to rovnou zkouším taky objednat. Moc děkuju za tip :-) Odpověď Pavla | 6.8.2024 06:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problémy s vlasyPo porodu je to problém, než se srovná hladina hormonů. Vlasy hodně padají, jsou zničené, ale chce to čas a zase se vrátí všechno do normálu :-) . Já jsem v tu dobu hodně používala laky na vlasy, které jsem si objednávala z https://www.luxusnivlasy.cz/laky-na-vlasy/ , protože jsem měla vlasy strašně rozlítané a nešlo s nimi nic dělat. Postupně se to zlepšovalo a zlepšovalo a teď už mám zase vlasy stejné jako před dětmi :-) . Odpověď Káťa | 12.11.2024 20:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problémy s vlasyAhoj holky a osvědčily se vám na vlasy nějaké doplňky stravy? Je toho teď spousta a aspoň pro mě je těžké se v tom vyznat a hlavně poznat, co je fakt kvalitní a vyplatí se koupit. Taky mi dělá problém polykání tabletek, takže mě zaujaly hlavně ty různé žvýkací vitamíny, ale někde jsem slyšela, že obsahují míň účinných látek než ty klasické tabletky. Máte s tím nějakou zkušenost? Vlasy mi poslední dobou dost padají a moc nerostou a začínám z toho být celkem zoufalá. Odpověď Radka | 18.11.2024 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problémy s vlasyZkus tady ty gumídky https://www.bodybe.cz/p/hair-gummies-double/. Mně moc pomohly, když jsem si procházela rozchodem a ten stres se na mě podepsal mimo jiné i tak, že mi strašně začaly padat vlasy a celkově se zhoršila jejich kvalita. A i přesto, že to jsou gumoví medvídci, tak neobsahují méně účinných látek, než klasické vitamíny. Právě naopak, dělala jsem si trochu průzkum a mají až 3x víc biotinu, než jiné doplňky stravy na vlasy. Odpověď Martina | 22.11.2024 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Problémy s vlasyTaky je užívám a neuvěřitelně mi to pomohlo. Vlasy mám hustější a celkově zdravější, je to vidět na první pohled :) Odpověď Terka | 25.11.2024 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problémy s vlasyJá clip in vlasy využívám docela často a nemůžu si to vynachválit. Právě tím, že to není permanentní prodloužení, tak to vlasy vůbec neničí a je to skvělá možnost, jak si dopomoct ke krásnému účesu. Možná pro začátek bych doporučila clip iny z japonského kanekalonu, aby sis to vyzkoušela a vůbec zjistila, zda je to pro tebe to pravé a pak až investovala do clip inů z pravých lidských vlasů. Ty jsou samozřejmě nejkvalitnější a taky nejlíp vypadají. Já nakupuju na clipinhair.cz, mají tam velký výběr a na jejich stránkách najdeš o clip inech všechny potřebné informace. Odpověď Erika | 13.12.2024 18:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problémy s vlasyJá si moc chválím přírodní ajurvédskou kosmetiku Khadi, mám díky ní vlasy zdravější a hustější. Mají i skvělé rostlinné barvy :) Odpověď Lucka | 4.7.2025 14:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problémy s vlasyPo porodu mi vlasy viditelně zřídly a navíc úplně ztratily svůj přirozený objem. Byla jsem z toho zoufalá a zkoušela různé přípravky, ale výsledek nikdy nevydržel. Až s Bombshell šamponem od Aloxxi https://eshop.aloxxi.cz/aloxxi-pece/bombshell-objemovy-sampon-236ml/ se to konečně začalo měnit. Už po pár použitích jsem si všimla, že jsou vlasy nadýchanější, přitom hebké a dobře se s nimi pracuje. Pokožka hlavy mi na něj skvěle reaguje a vůbec se nemastí tak rychle jako dřív. Je jemný, ale účinný, a jeho vůně mě baví pokaždé, když ho použiju. Určitě doporučuju každé ženě s jemnými vlasy.
Odpověď |