| Hot yoga - diskuze na toto téma |
Ahojky, cvičíte někdo hot yogu ? dost mě to zaujalo, máte některá zkušenosti ? Bambulína | 22.2.2016 19:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hot yogaCvičím už nějakou dobu a musím říct že je to parádní! Rozhodně vyzkoíušejte. Je to něco na protažení a vytvarování postavy zároven, navíc bych řekla,že to dost posílí střed těla. Já ujíždím na studiu hotyoga42.cz a můžu jenom doporučit. Občas je to hodně náročné, ještě při zvýšené teplotě ale jinak je to parádní. Já jsem tomu propadla Odpověď Teruline | 23.2.2016 18:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hot yogaA chodí tam jenom mladí nebo mohou i 50+ ? Odpověď Bambulína | 7.3.2016 19:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Hot yogaJá bych řekla že určitě můžou , pokud nemáte nějaké vážné zdravotní problémy s páteří nebo tak tak oni se tam o vás postarají. Navíc po 50 přicházejí ty nejlepší roky života ne ? :) Odpověď Teruline | 9.3.2016 19:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Hot yogaTak jen doufám že až se odhodlám tak nebudu jediná padesátnice :D Odpověď Teruline | 20.3.2016 10:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hot yogaTak jsem si udělala čas a skočila do té hotyogy42 a musím říct, že tak nadšená z cvičení jsem nebyla už hodně dlouho. Věk tam nehraje roli a chodí tam moc milé slečny, které mě přijmuly mezi sebe. Paní která vedla lekci byla také hodně milá a pomohla mi se vším. Dík za radu. Dokonce zvažují měsíční program :) Odpověď Bambulína | 23.3.2016 16:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hot yogaTo jsem ráda, že se vám líbilo. Já jsem z toho nadšená už delší dobu a nelituju, je to taková malá závislost :) Odpověď |