| Prodej domu s realitní kanceláří - diskuze na toto téma |
Dobrý den, prosím vyplatí se prodat dům s realitní kanceláří nebo bez? Tomáš Havlíček | 17.7.2018 12:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodej domu s realitní kanceláříBez realitní kanceláře je to docela risk no... já bych asi prodával jedině přes realitní kancelář... Odpověď Aneta | 19.7.2018 12:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodej domu s realitní kanceláříPokud hledáte poctivou a spolehlivou realitní kancelář, tak z vlastní zkušenosti doporučuji realitní kancelář https://www.edoxreality.cz/ dokonce jsem dostala i zálohu před prodejem. Odpověď Jirka | 22.7.2018 18:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Prodej domu s realitní kanceláříJá jsem s touto realitní kanceláří prodal nájemní dům v Praze, měl jsem z toho stach, ale mají to dobře podchycené. Odpověď Jan | 25.8.2022 19:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodej domu s realitní kanceláříSnažím se už delší dobu prodat v Brně sám dům, ale nedaří se mi to. Nemám tak profi inzerát jako realitky, a tak to možná může být ten problém. Máte někdo tip na dobrou realitku? Odpověď Pavlína | 26.8.2022 20:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodej domu s realitní kanceláříJá jsem taky po 3 měsících zkoušení prodeje nemovitosti na vlastní pěst šla do realitky a během pár dní to bylo vyřešené. Měla jsem ale štěstí na super realitku, která byla kreativní a zvládla to rychle prodat. Odpověď Jan | 28.8.2022 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Prodej domu s realitní kanceláříA v Brně? Tato lokalita mě právě zajímá. Potřeboval bych ideálně doporučení na schopnou realitní kancelář, která řeší Brno a okolí. Odpověď Pavlína | 30.8.2022 22:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Prodej domu s realitní kanceláříJo jo v Brně. Mohla jsem to rovnou napsat, ale už jsem to tak nějak brala jako samozřejmost, že se o tom bavíme... Prodávala jsem nakonec s realitní kanceláří https://www.vysnenydum.cz/ Líbí se mi, že dokáží reagovat na vše a vše taky hravě a rychle vyřeší. Odpověď |