| Půjčka pro zaměstnance, podnikatele i důchodce do 24 hodin - diskuze na toto téma |
100% spolehlivá půjčka v ČR
Rychlá půjčka - přímý investor od 30 000 do 60 000 000 Kč. Doporučujeme, abyste požadovali pouze částku, kterou aktuálně potřebujete. Požádejte o jedinečné služby pro zaměstnance, důchodce, osvc, dpp, dnes, plat, ženy pod MD. Peníze vybíráte okamžitě. Jednoduché podmínky, jasná smlouva.Můžete si vybrat z více variant. Peníze lze vyplatit na váš účet, složenkou, nebo je zde také možnost nechat si peníze doručit kurýrem až k vašim dveřím. Více informací na emailu: freeloan754@gmail.com Kristýna | 12.9.2023 05:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Půjčka pro zaměstnance, podnikatele i důchodce do 24 hodinJá jsem si taky půjčila na rozjezd podnikání, ale u rodičů. Takže bez úročně a mohla jsem dluh splatit, kdy jsem chtěla. Podnikání se mi dlouho nechtělo rozjet, ale hnala mě ta touha po tom, splnit si sen a hlavně všem dokázat, že na to mám a povedlo se. Už dva roky mám fungující firmu a dokonce teď už zvažuju i SEO a další možnosti virtuální asistentky u kvalitneseo.cz/ , protože si to konečně můžu dovolit. Odpověď Petra | 10.1.2024 06:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Půjčka pro zaměstnance, podnikatele i důchodce do 24 hodinTo je skvělý tip. Mně by se pomocná ruka taky hodila, ale klasickou "sekretářku" jsem nechtěla, tak se po tom podívám. Akorát řeším virtuální sídlo firmy u https://www.sidlofirmypraha5.cz/sidlo-firmy , protože nemám klasickou kancelář a už jsem nechtěla mít vedenou firmu doma. tak až todle vyřeším, tak zkusím mrknout po té virtuální asistentce. Odpověď Galetta | 11.11.2024 08:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Půjčka pro zaměstnance, podnikatele i důchodce do 24 hodinTeď tomu moc nerozumím. Pokud pracujete, tak si vyděláváte peníze. Tak prostě podepište lepší mzdový výměr. Nebo si zajistěte více peněz. Já vím, že se to jednoduše řekne. Ale pokud máte práci, tak je to fakt jenom na vás. Vytiskněte si na https://www.webtrh.cz/vzor/mzdovy-vymer/ návrh a předneste to vedení firmy. A klidně jim řekněte, že máte i ty a ty problémy a pokud nepřidají, tak nemůžete setrvat v práci dál. Odpověď |