Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 01. května 2026, svátek má ....., zítra Zikmund
Vyhledávání

Diskuse - Výběr kvalitní 3D tiskárny

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Výběr kvalitní 3D tiskárny - diskuze na toto téma
Dobrý den, hledám pro svého syna jako dárek na vánoce 3D tiskárnu. Hrozně si ji přeje, ale já nevím podle čeho se to tak vybírá? Zvládnete mi s tímto někdo poradit?

Vašek | 7.9.2023 22:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výběr kvalitní 3D tiskárny
Tak to bude mít synek pěkné vánoce. Já jsme 3D tiskárnu kupoval na začátku tohoto roku do naší modelářské dílny. Prvně jsem si myslel, že kvalitní 3D tiskárna bude stát neskutečné peníze, ale nakonec se mi ji podařilo sehnat za nějakých 40 tisíc a tiskne řekl bych perfektně.

Odpověď
Dita | 9.9.2023 02:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Výběr kvalitní 3D tiskárny
Budete tak hodný a zkusíte mi doporučit nějakou konkrétní prosím?

Odpověď
Vašek | 11.9.2023 11:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Výběr kvalitní 3D tiskárny
Určitě můžu doporučit něco konkrétního, podívejte se na https://www.nc.cz/3d-tiskarna-felix-4l-single-extruder-lcd-stavebnice_d315806.html Perfektní stroj, na kterém dokážete tisknout rychle a přesně.

Odpověď
MatHas | 30.3.2026 16:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Výběr kvalitní 3D tiskárny
Máte pravdu, trefit tu správnou 3D tiskárnu je dneska docela oříšek, když je trh zaplavený vším možným. Já se ale naučil jednu věc: i ten nejlepší tisk může přijít vniveč, když ho pak špatně zabalíte na transport. Proto na všechny hotové kousky, co posílám dál, používám pořádné lepicí pásky z https://www.rajapack.cz/lepici-pasky-paskovani-uzaver-obalu_C30.html. Drží to skvěle i na recyklovaném kartonu a člověk má jistotu, že se krabice cestou nerozlepí a model dorazí v celku.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné