| Kosmetika - diskuze na toto téma |
Ahoj maminy, kde kupujete kosmetické produkty? Já s tou pletí docela bojuju, takže budu ráda za doporučení kvalitní a šetrné kosmetiky :) Madla | 5.9.2023 13:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetikaahojky, já kupuju na eshopu Dr.nek - mají skvělý sérum kyseliny hyaluronové a používám od nich ještě denní a noční krém. Není to známá značka, ale je hodně kvalitní a já jsem fakt spokojená. Mrkni ;) https://eshop.dr-nek.cz/ Odpověď Rita | 1.12.2023 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | KosmetikaJá hlavně potřebuju něco co mi rychle pomůže na vrásky a celkově mi nějak zpevní pleť. Pořád něco zkouším, ale nic moc...
Odpověď Ditina | 2.12.2023 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KosmetikaSkvělá je kosmetika Iuvenio. Měla jsem už první vrásky a pleť mi povadala a díky ní mám pleť konečně hladkou a bez vrásek :)
Odpověď Marika L. | 2.12.2023 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | KosmetikaMně se pleť neuvěřitelně omladila od té doby co používám živý kolagen Face od Nezestarni.cz. Je to něco úplně jiného než obyčejný kolagen, mám pocit že mám zase pleť jako v pětadvaceti :)
Odpověď |