| hodinky - diskuze na toto téma |
Ahojky shanim pro pritele nejake dobre a znackove hodinky, ja se v tom moc nevyznam tak ocenim pomoc. Dekuji lenka | 23.2.2016 10:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | hodinkytak ja bych z tech panskych znacek hodinek doporucila certina ci meoris to jsou opravdu luxusni a cenove dostupne znacky :) Odpověď olga | 2.3.2016 13:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: hodinkya nevite kde bych tyto znacky sehnala na internetu? Odpověď Tamča | 10.3.2016 08:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: hodinkyMám moc dobrou zkušenost s obchodem prsteny-hodinky, mám odtud hodinky(Certina) a jsem naprosto spokojená:-)) Odpověď Lída | 13.3.2016 21:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: hodinkyA jsou fakt kvalitní?? Za jak dlouho vám přišly? Sháním nějaké pěkné hodinky od dobré značky mamince k narozeninám budeme se na ně skládat ale hlavně aby vydržely.. Odpověď Tamča | 19.3.2016 15:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: hodinkyJednak je to dobrá značka takže kvalitní opravdu jsou,já snimi nemám vůbec problém.Jinak jestli se dobře pamatuju tak mě přišli hodinky nějak do 14 dnů cca:-)) Odpověď Markita | 22.3.2016 11:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: hodinkyZ obchodu prsteny-hodinky.cz mám hodinky doma a jsou opravdu kvalitní ...myslím že nemusíte mít strach..jde o opravdu seriozní obchod s kvalitním zbožím a hlavně už i ty značky to mluví za vše Odpověď Julča | 23.1.2021 10:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: hodinkyAhoj, taky jsem hledala, až jsem našla. Vybrala jsem dřevěné hodinky od značky Woowa - www.woowa.cz/ Odpověď Martina | 8.12.2016 19:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: hodinkyahoj, ja vrele doporucuji hodinky z www.timewood.cz, velice originalni pojeti Odpověď Dana | 22.3.2017 14:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | hodinkyAhoj ráda bych koupila k našemu výročí manželovi nějaké pěkné hodinky,ale nevím vůbec jaké a taky kde hledat.Díky za tip Odpověď Lida | 22.3.2017 14:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: hodinkyZdarec hodinek je plno,zalezi na penezich a taky co ma rad manzel za styl.Myslim jestly spolenske ci sportovni. Odpověď Dana | 22.3.2017 14:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: hodinkyNechci moc drahé a má rád společenské hodinky.Ráda bych mu pořídila nějaké na obchodní jednání. Odpověď Lida | 22.3.2017 14:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: hodinkyJa koupila manzelovi tady hodinky.Myslim,ze jsou stylove a za dobre penize. www.24time.cz/hodinky/?order=&mn%5B%5D=60&male=1&price_from=499&price_to=32000 Odpověď Dana | 22.3.2017 14:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: hodinkyTak ty jsou moc hezký.Určitě tady nějaký vyberu. Odpověď Sabrina | 8.6.2017 08:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | hodinkyNazdárek mrkni na 24time.cz je jich tam hodně a jsou super ;) Odpověď lucie | 16.6.2017 09:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | hodinkyzkus se určitě podívat na stránku 24time.cz já jsem tam objednávala sobě a jsem s nimi moc spokojena a mají výběr ze spousty značek Odpověď dagmar | 11.7.2017 09:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | hodinkydoporučuji web 24time.cz mají tam výběr kvalitních hodinek za super ceny Odpověď Viola | 25.7.2017 09:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | hodinkyŘešili jsme teď dárek pro mého bratra, který si taky přál hodinky a našli jsme na netu stránku 24time.cz kde maji velky výběr hodinek a brachovi se moc líbili, tak zkuste mrknout Odpověď Simona | 18.8.2017 08:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | hodinkyVýborná značka hodinek je Cluse, najdete na webovkách 24time.cz Odpověď Jana | 25.8.2017 08:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: hodinkyChci se zeptat, jak dlouho trvalo dodání hodinek,taky jsem se na ně dívala a moc se mi líbily Odpověď Nela | 16.11.2019 06:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | hodinkyAhoj, já jsem při výběru hodinek vsadila na značku Maurice Lacroix z https://www.hodinky-beny.cz/maurice-lacroix/ . Hodinky sice nejsou tak známé, ale mně se líbil jejich vzhled. Hodinky mají kožený pásek, což manžel uvítal. Mají ale i jiné pásky, takže si tam určitě taky vybereš hodinky, které se budou tobě a tvému přítelovi líbit. Odpověď Lenča | 14.6.2020 04:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | hodinkyOsobně se v hodinkách tolik nevyznám, ale třeba můj muž nedá dopustit na značku Festina. Prý to jsou jedny z nejlepších hodinek. Jestli se nepletu, tak nosí tyto: https://yeshodinky.cz/festina/22616-festina-chrono-16887-1.html Už je má několik let a pořád fungují perfektně. Odpověď Ivča | 19.6.2020 05:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: hodinkyJojo, Festina je určitě dobrá volba. Sama jedny Festiny mám a nedám na ně dopustit. Povedlo se mi je sehnat minulý rok tady odtud https://www.brasty.cz/damske-hodinky Byly navíc za dobrou cenu, tak nebylo co řešit. :) Odpověď Hoinky s GPS | 30.7.2020 19:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | hodinkyJá jsem si myslel, že kvalitní GPSka pro sledování pohybu je ve všech chytrých hodinkách. Já sám teda chytré hodinky nemám, ale moje děti mají chytré hodinky s GPS lokátorem, který funguje hodně spolehlivě. Tak jsem si myslel, že je to normální funkce chytrých hodinek. Já jsem konkrétně pořídil dětem hodinky ze stránky smartomat .cz, určitě tam mají i hodinky pro dospělé.
Odpověď Andy | 24.2.2021 22:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | hodinkyProsím o inspiraci, hledám nějaké stylové hodinky pro manžela k narozeninám a zatím mě nikde žádné moc nezaujaly. Chtěla bych takové, které se mu budou hodit ke všemu. Díky :-)
Odpověď Janča | 26.2.2021 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: hodinkyPřidávám se k dotazu, taky hledám hezké pánské hodinky, ale všude vidím jenom takové ty velké a nebo takové obyčejné...
Odpověď Simona | 27.2.2021 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: hodinkyKrásné hodinky vyrábí https://www.bewooden.cz/ je to česká ruční výroba. Mají krásné hodinky ze dřeva, různé barvy a styly, takže myslím, že si tam ty svoje najde každý
Odpověď Andy | 28.2.2021 10:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: hodinkyJee tak ty jsou teda parádní, díky moc za odkaz :-)
Odpověď Simona | 28.2.2021 18:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: hodinkyNení za co, hlavně, že jsi vybrala ;)
Odpověď Janča | 28.2.2021 11:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: hodinkyMají opravdu moc hezké věci, takové jsem ještě nikde neviděla, ta kombinace se dřevem se mi moc líbí, nevím jestli nakonec nekoupím jedny i pro sebe...
Odpověď Adéla | 25.3.2021 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | hodinkyJsou i nějaké jiné značky, které mají dřevěné hodinky, že bych si to prošla a porovnala ? :) Odpověď Iveta | 17.12.2022 18:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | hodinkyHledala jsem pro dcerku pěkné chytré hodinky a podařilo se mi sehnat moc pěkné https://www.armodd.cz/armodd-silentband-3-gps-stribrna/ Mají spoustu funkcí, hodí se i ke sportování. Jsou opravdu nádherné. Odpověď Jitka | 1.3.2024 02:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | hodinkyZrovna nedávno jsem přemýšlela nad tím, že bych si koupila nějaké chytré hodinky. Chtěla jsem je hlavně kvůli té funkci krokoměru. Nakonec jsem ale naznala, že na toto mi bude bohatě stačit chytrý náramek. Ten funkci hodinek také plní dobře. Nakonec jsem si tedy koupila nejnovější Mi band od Xiaomi z https://www.mibandshop.cz/ a musím říct, že zatím jsem s ním moc spokojená. :) Odpověď Jana | 23.2.2025 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | hodinkyJá bych doporučila zvolit nějaké kvalitní hodinky, které se dají i jednoduše personalizovat. Manželovi jsem pořídila chytré hodinky, které nosí každý den, a jelikož rád střídá styl podle situace, kupuju mu občas nové řemínky na hodinky. Výběr je velký a dá se tím hezky změnit vzhled i podle oblečení nebo příležitosti. Naposledy jsem kupovala nové řemínky na https://www.ireminky.cz/ a byli jsme oba moc spokojení. Doporučuju se tam mrknout, mají fakt velký výběr. Odpověď |