| Čtečka čárového a QR kódu - diskuze na toto téma |
Dobrý den, potřebovala bych se zeptat, zda jste tu někdo neřešil výběr čtečky čárového a QR kódu. Máte zkušenost prosím? Eva | 5.12.2023 09:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Čtečka čárového a QR kóduOpravdu dlouho jsem přemlouvala manžela, aby mi ji koupil a vyřešil to. Jenže jsem se pořád nedočkala, a tak jsem to nakonec začala řešit sama. Bez problémů jsem vybrala a koupila čtečku na QR i čárové kódy, která je bezdrátová a funguje vždy když potřebuji. Platila jsem nějakým 2 tisíc korun myslím bez daně, takže to není žádný cenová katastrofa. Čtečka má paměť na nějakých 10 tisíc kódů. Odpověď Klárka | 6.12.2023 10:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Čtečka čárového a QR kóduHolky já zrovna tohle taky řeším. Můžete mi teda prosím poradit, na co se konkrétně podívat? Na jakou tu čtečku? Potřebovala bych vybrat něco co by opravdu fungovalo a příliš nás to nezdržovalo... Odpověď Eva | 7.12.2023 06:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Čtečka čárového a QR kóduJo jo určitě, já co jsem brala, tak jsem kupovala čtečku na čárové i QR kódy https://nc.cz/yumite-yt-4050-new-bezdratova-s-dobijeci-stanici-2-4ghz-usb-precte-1d-i-2d-kody_d391391.html Bez problémů funguje, nezdržuje, prostě v pohodě. Vydrží také dlouho nabitá. Odpověď |