Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Posílení imunity

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Posílení imunity - diskuze na toto téma
Dobrý večer, poradíte prosím jak posílit imunitu? Každou chvilku jsem nemocná a už bych potřebovala normálně fungovat.

Martina | 3.12.2023 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posílení imunity
Zdravím, mě na podobné problémy skvěle zafungovaly probiotika, konkrétně tyto www.simplebiotix.cz Jde o kapsle rozdělené na den a noc, každé v sobě mají trochu jiné účinné látky. Teď mám za sebou 3 měsíční kúru a cítím se fakt skvěle - nic na mě neleze, zlepšilo se mi zažívání, mám víc energie, prostě samá pozitiva.

Odpověď
Eliška | 5.12.2023 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Posílení imunity
Moc díky za doporučení na probiotika - procházela jsem různé diskuze a ženský si je moc chválí, takže je jdu hned objednat :)

Odpověď
Stáňa | 7.12.2023 10:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Posílení imunity
Holky, taky tyto probiotika objednám - pro mě i pro moji mamku pod stromeček. Mají fakt super recenze a všichni si Simplebiotix moc chválí.

Odpověď
Šárka | 5.12.2023 18:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posílení imunity
Dobrý den, na oslabenou imunitu mi dobře funguje doplněk stravy od Wecare, který obsahuje mnoho vitamínů, minerálů a účinných extraktů z bylinek, které účinně podpoří obranyschopnost celého organismu. Jde o prášek, který si každý den rozmíchám ve vodě a vypiju, pohodlně se užívá, vyhovuje mi více než tabletky.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné