Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Látkové plenky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Látkové plenky - diskuze na toto téma
Zdravím, kupujete prosím někdo pro miminko látkové plenky? Jak to zvládáte a jaké se Vám osvědčily?

Galetta | 3.12.2023 09:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Látkové plenky
Doma jich mám pár pro případ největší rezervy, ale jako dělám to jen s největším sebezapřením. Vím, že jsou různé trendy a názory. Ale když si dítě hraje a počurá se, tak prostě pak akorát tak zjišťujete, jak odstranit zápach moči z koberce. A jako kdyby nebyl web https://magazin.nejlevnejsipodlahy.cz/clanek/jak-odstranit-zapach-moci-z-koberce/ tak to já osobně nevím doteď. Takže za mě fakt jen pro případ nouze.

Odpověď
Luiza | 5.12.2023 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Látkové plenky
Běžte s tou reklamou na web s podlahama někam!!

Odpověď
Romana | 3.12.2023 16:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Látkové plenky
Výborné plenky má značka Bobánek. Mám tyto https://bobanek.eu/aio-all-in-one-pleny/aio-normal/aio-plenky-fleece/kapsove-aio-plenky-premium/kapsova-aio-plena-premium-patentky-chameleoni-detail a vkládám do nich většinou bambusové separační plenky. Tyto plenky jsou pohodlné, příjemné na dotyk a hlavně je vyperete a znovu použijete.

Odpověď
Kateřina | 5.12.2023 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Látkové plenky
Holky, teda plenky se mi taky líbí! Já jsem upřímně neuvažovala nikdy o tom, že bych malému dávala látkové plenky, ale tyto určitě vyzkoušíme.

Odpověď
Dominika | 7.12.2023 11:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Látkové plenky
Sama plenky mám a malému je dávám asi od 3 měsíců věku. Za mě velká spokojenost, je to pohodlné, prostě plenky vyperu a přebalujeme dál. Plenky Bobánek jsou navíc české a já se snažím české firmy podporovat daleko víc než ty zahraniční.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné