| VEnkovní kamera napojená na wi-fi - diskuze na toto téma |
Můžete mi prosím někdo poradit, jak mám vybrat šikovnou venkovní kameru, která by se dala napojit na wi-fi? Galetta | 2.12.2023 10:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | VEnkovní kamera napojená na wi-fiOno hodně záleží na tom, co od toho vlastně chcete. :) My třeba máme kameru jen proto, abychom zabírali místa, která nejsou zase tolik vidět. Takže klasicky parkovací místo. I když je pravda, že občas nám kočky připraví takové představí, že by se to neztratilo ani na webu catlowe.com/ , kde jsou různá kočičí vtipná a humorná videa. Odpověď Karel | 6.12.2023 11:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | VEnkovní kamera napojená na wi-fiZdravím, já jsem si dával kamery kolem domu sám, a to vlastně právě díky tomu, že jsem koupil kamery, které se dají napojit přes wi-fi. Koupil jsem kamery https://www.1obchod.com/161-venkovni-wi-fi-ip-bezpecnostni-kamera-s.html , které dokáže napojit každý během pár minut. Připojit se pak na ně můžete odkudkoliv, kde máte připojení k internetu. Takže třeba i ze zahraniční dovolené. Odpověď |