Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 06. května 2026, svátek má Radoslav, zítra Stanislav
Vyhledávání

Diskuse - Správně nastavené životní pojištění

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Správně nastavené životní pojištění - diskuze na toto téma
Dobrý den, měla bych dotaz jestli máte někdo zkušenost, kde se podívat po životním pojištění? Kde ho mít jak se říká správně nastavené?

Viola | 6.12.2023 10:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Správně nastavené životní pojištění
Já ano, životní pojištění jsem si sjednávala vlastně před tím, než jsem si chtěla brát hypotéku. Sehnala jsem ho velmi dobře, a to díky tomu, že mi kamarádka doporučila online srovnávač pojištění. Doporučila mi vlastně online srovnávač https://www.klik.cz/

Odpověď
Magda | 12.12.2023 18:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý večer. Za sebe vám mohu doporučit Simpleu. My máme už několik let poradce u Partners a ten nás na ní navedl, za mě transparentní a jednoduchá smlouva a cena v porovnání s krytím je přijatelná. Jako plus vnímám online sjednání pojištění.

Odpověď
JaneX | 15.1.2026 07:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vyplatí se pravidelně přepočítávat a případně aktualizovat. Pojišťovny jsou v tomhle poměrně tvárné, mají nové produkty, podmínky. Ale když tam není impulz ze strany klienta, tak samozřejmě nic nedělají. Proč taky. My jsme využili obytný vůz prodej od https://www.karavanyplus.cz/ a hodně cestujeme, takže pro nás je základ, abychom měli vždy kvalitní a aktuální životní pojištění. Nikdy nevíte, co se může stát.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné