Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je úterý 02. června 2026, svátek má Jarmil, zítra Tamara
Vyhledávání

Diskuse - Polévkovar

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Polévkovar - diskuze na toto téma
Dobrý večer, máte prosím někdo doma polévkovar? Je to dobrá věc? Přemýšlím o koupi, ale ráda si nechám poradit.

Karla | 6.12.2023 17:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Polévkovar
O polévkovaru jsem nikdy neslyšela, takže jsem si to musela vygooglit. Ale není to stejné jako když dáte zeleninu na zeleninový vývar do hrnce? Podle mě je to jen další spotřebič do kuchyně, který použité párkrát a pak ho schováte do šuplíku. To bych spíš investovala peníze do kvalitních hrnců. Teď jsem si jeden velký na polévky pořídila z https://www.litinove-nadobi.cz a konečně máme dostatečně velký hrnec na polévku pro celou rodinu! :)

Odpověď
Lucka | 7.12.2023 17:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Polévkovar
Polévkovar je náhodou super věcička, která šetří čas. Já ho používám několikrát týdně, takže se u nás doma nezastaví. Mám tento www.domo-elektro.cz/p/domo-do716bl-polevkovar-a-vyrobnik-rostlinneho-mleka

Odpověď
Ivana | 10.12.2023 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Polévkovar
Moc děkuji za konkrétní odkaz na polévkovar! Značka se na diskuzích hodně chválí, takže si ho objednám.

Odpověď
Veronika | 14.12.2023 00:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Polévkovar
Dobrý večer, pořád jsem přemýšlela, co koupit mamce k Vánocům, co ještě nemá a polévkovar je super nápad :) Navíc značka DOMO má super recenze a je kvalitní.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné