| Hezká leporela pro syna (2 roky) - diskuze na toto téma |
Maminky, jaká leporela koupit pro syna ve věku 2 let? Doporučíte mi nejlépe i e-shop, kde bych je mohla objednat? Martina M. | 6.12.2023 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hezká leporela pro syna (2 roky)Velký výběr a skvělé knížky najdete na ellamax.cz. Nakupuju u nich často a ráda a syn i dcerka od nich knížky milují. Malý (2 roky) si teď nejvíc oblíbil leporela s Méďulou Šikulou. Odpověď Lucka | 8.12.2023 11:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hezká leporela pro syna (2 roky)Maminky, nevíte - a mají i nějaká leporela třeba s pohyblivými prvky, aby to pro dítě bylo zajímavější? Mám pocit, že mého syna jen knížky bez dalších zajímavých prvků nebaví. Odpověď Martina M. | 11.12.2023 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hezká leporela pro syna (2 roky)Leporela s Méďulou Šikulou mají právě posuvné prvky, pohyblivé obrázky, takže nuda u těchto knížek pro prcky rozhodně nehrozí. Navíc mají celou sérii s tímto méďou a text je rýmovaný, a to se mi taky hrozně líbí. Tady máte odkaz na jejich stránky, určitě si tuto sérii zamilujete jako my www.ellamax.cz/leporela Navíc teď na jejich stránkách každý den můžete odkrýt políčko z adventního kalendáře a čeká na Vás nějaká zajímavá akce nebo sleva :) Odpověď Galetta | 12.12.2023 09:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hezká leporela pro syna (2 roky)Kupte mu něco, co má rád. Já vím, že je tohle taková hraběcí rada. Nebo koukněte sem https://www.cbdb.cz/knihy na knižní databáze, jestli tam nebudou nějaká leporala a knížky pro děti. Já osobně jsem leporela nikdy nekupovala, přijde mi to jako taková hloupoučká zábava, když se chcete dítěte na chvíli zbavit. Odpověď |