Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Vánoční povlečení, deky atd..

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vánoční povlečení, deky atd.. - diskuze na toto téma
Dobrý den, ráda bych věděla zda si ladíte do vánoční atmosféry i povlečení? Nebo třeba jen polštářky či deky?

Lea | 11.12.2023 17:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční povlečení, deky atd..
Povlečení miluju mikroplyšové na období zimy. I s prostěradlem. A léto jsem si koupila i krásnou vánoční deku s vločkami a koupila jsem i krásné polštářky s vločkami, jen v trochu tmavším odstínu. Velmi ráda nakupuji na MK lůžkovinách. :) Tam mají opravdu moc hezké a kvalitní vzory. :)

Odpověď
Lumpinka | 18.12.2023 10:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vánoční povlečení, deky atd..
O tom mikroplyšovém jsem už přemýšlela, že bych do něj šla. Protože mi to přijde velmi příjemné. A na zimu je to asi i hodně pohodlné. A tu deku s polštářky jste také koupila tam?

Odpověď
Lea | 22.12.2023 10:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vánoční povlečení, deky atd..
Ano. :) Můžete se podívat, já jsem brala tuto https://www.mkluzkoviny.cz/berankova-deka-mikroplys-220-200-cm-vanoce-sede/, je beránková z jedné strany a druhá je mikroplyšová. Neskutečně pohodlná a teploučká. :) A mají teď i dopravu zdarma při nákupu nad 300 Kč a jedou jim tam i výprodeje a slevy. :)

Odpověď
Klára | 3.10.2024 08:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoční povlečení, deky atd..
Letos jsem si řekla, že vánoční dárky pořídím s dostatečným předstihem, a narazila jsem na perfektní řešení pro svého syna – chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-4g-cerna/ . Hned mě zaujala možnost GPS sledování, protože mi to dává jistotu, že vím, kde se pohybuje, což je při jeho neustálých aktivitách skvělá výhoda. Navíc hodinky umí telefonovat a posílat zprávy, takže jsme ve spojení, i když nemá vlastní mobil. Další plus je SOS tlačítko, které může použít v případě nouze, a to mi opravdu přináší klid. Jsou robustní a voděodolné, takže se nemusím bát, že by je hned zničil. Myslím, že tohle bude dárek, který bude používat každý den, a zároveň mě uklidňuje vědomí, že je bezpečnější.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné