| Čistící gel na suchou pleť - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, jaký šetrný čistící gel na hodně suchou pleť doporučíte? Zatím jsem nenarazila na kosmetiku, která by mě nevysušovala. Romana | 9.12.2023 00:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Čistící gel na suchou pleťMám to bohužel stejně, ale ještě jsem za ty roky na nic fakt šetrného nenatrefila. Odpověď Edita | 11.12.2023 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Čistící gel na suchou pleťVýborná je řada Hyaluron od značky Astrid a konkrétně tento čistící gel www.parfemy-elnino.cz/astrid-hyaluron-micellar-cleansing-gel-cistici-gel-pro-zeny-200-ml Gel jemně čistí, hydratuje, nevysušuje a navíc pleť hezky vyhladí a zvláční. Odpověď Martina | 14.12.2023 16:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Čistící gel na suchou pleťTaky tento čistící gel, ale i micelární vodu od této značky používám. Za mě paráda, nevysušuje, naopak pleť skvěle zvláční a zhydratuje a taky omladí :) Odpověď Hanka | 13.12.2023 11:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Čistící gel na suchou pleťZa mě super je tahle pěna https://www.milujubio.cz/urtefram-cistici-pena-bez-parfemace-150-ml-bio. Plus potom samozřejmě krém. Po každém čistění pleti se musí pokožka trochu vyživit. Ale tahle pěna je bez parfemace a na citlivou pokožku s hydratační aloe vera. Odpověď Zukalka | 17.12.2023 10:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Čistící gel na suchou pleťMohu potvrdit, že Utrekram je skvělý. Sama od nic používám kosmetiku i na tělo a vlasy a jsem s nimi moc spokojená. Navíc je to přírodní, netestují na zvířatech a na moji citlivou a suchou pokožku sedí skvěle. :) Odpověď JaneX | 6.10.2024 10:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Čistící gel na suchou pleťDobrý den, mrkněte sem : https://www.petrasouckova.cz/kategorie/pece-o-plet/odliceni-cisteni/cistici-pena-na-oblicej/ s produkty od paní Petry Součková mám dlouhodobě skvělou zkušenosti a přijde mi, že třeba jejich čistící pěna na obličej nemá v českých kosmetikách a drogeriích konkurenci. Ono je to taky o tom, že to fakt není "obyčejná" kosmetika. :) Tak na to mrkněte. Myslím, že nebudete zklamaná. Odpověď |