Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 06. května 2026, svátek má Radoslav, zítra Stanislav
Vyhledávání

Diskuse - Hubneme společně

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Hubneme společně - diskuze na toto téma
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jak to máte v tomto období? Dopřáváte si na Vánoce nebo se spíš držíte? Já teda Vánoce miluju a snažím se nepřejídat, ale i tak bych chtěla po Vánocích něco shodit, abych vypadala na léto dobře. Jak se Vám to daří?

Lea | 11.12.2023 18:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubneme společně
No vzhledem k tomu, že mě třeba moc neužije na sladké, tak uniknu alespoň tomuto. Ale jinak si popouštím uzdu, protože Vánoce jsou jen jednou do roka a chci si je užít se vším všudy. Na nový rok pak nasazuji zpět Ketofit a díky tomu se mi podaří shodit nadbytečná kila. Do toho si občas zacvičím a na léto jsem připravená. :)

Odpověď
Samková | 18.12.2023 10:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hubneme společně
Aha, takže držíš proteinovou dietu? A to teda jíš pak celoročně až do těch vánoc nebo to nějak vynecháváš? Já jsem tohle nikdy nezkoušela a trochu se toho bojím.

Odpověď
Lea | 22.12.2023 10:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Hubneme společně
Na nový rok kupuji většinou tento balíček https://www.ketofit.cz/skvele-leto-4-tydny-jarni-hubnuti + samozřejmě i nějaké jiné věci co mi od nich chutnají a měsíc jsem na jejich přípravcích plus si k tomu vařím. Naučila jsem se vařit díky nim dle Low carb, takže se tak stravuji dle toho po celý rok, občas zhřeším, ale mají i moc dobré chuťoovky, takže nemám ani moc potřebu. Hlavní je nevrátit se pak ke starým stravovacím návykům, to se potom jojo efekt objeví.

Odpověď
Rebeka | 4.1.2024 11:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubneme společně
Já osobně teda mám všeho jídla už po krk a jsem ráda že svátky jsou za námi. Tento rok to bylo nějaké náročné. Já tedy žádné diety nedržím ani neužívám nějaké koktejly atd. Prostě se snažím zdravě jíst a do toho se i hýbat. Pokud bys chtěla doporučit i nějaké cvičení, tak super jsou za mě Cvičky Onlajn. Nemusíš nikam chodit a cvičíš si v klidu doma, kdy chceš a v čem chceš. Teď mají od 8.1. 7 denní Novoroční výzvu zcela zdarma, tak se k nám můžeš připojit. :)

Odpověď
Zuzka | 22.1.2024 09:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
O těch jsem ještě neslyšela..Mě cvičení v posilovně prostě hrozně nebaví a na sálové lekce nemám buňky. Na mě je tam moc lidí. Na co se zaměřují? A jinak to mají za kolik, když píšeš že teď je to zadarmo?

Odpověď
Rebeka | 25.1.2024 09:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mrkni na stránky https://cvickyonlajn.cz/, tam se všechno dozvíš a můžeš se podívat i na ty lekce. Jinak mají předplatné na měsíc nebo rok. Nebo si to můžeš zkusit za 50 kč na osm dní. Mají hodně tanečních. Mě třeba velmi baví zumba, piloxinch a nebo HIIT. Vybere si dle mě každý. :)

Odpověď
Míša | 30.5.2024 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubneme společně
Já si pořídila supr chytré hodinky https://www.carneo.cz/chytre-hodinky/chytre-hodinky-carneo-artemis-hr--cerne/ a hodně mě to motivuje se hýbat, moc doporučuju, baví mě to a hubnu zdravě :)

Odpověď
Terka | 13.7.2024 22:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubneme společně
Ahoj holky, jsem z Brna a chtěla bych začít chodit někam do fitka. Nejsem tlustá, ale spíš taková povolená, tak bych ráda zapracovala na zpevnění postavy. Mám ale problém, že se celkem stydím a nerada chodím na neznámá místa. U kamarádek jsem neuspěla a tak bych tímto způsobem ráda našla nějakou parťačku, se kterou bych mohla chodit cvičit nebo která by mi aspoň doporučila nějaké dobré místo a třeba napoprvé by šla se mnou a ukázala mi to tam. Je mi 25, ale myslím, že na věku nezáleží, dokážu vyjít s každým :-) Našla by se některá holčina, která by se mě ujala a poradila?

Odpověď
Jitka | 22.7.2024 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, já v Brně chodím do fitka ZONE4YOU. Chodím tam pravidelně, takže není problém se domluvit a zajít někdy spolu :-) Mají tam i spoustu skupinových lekcí, kdybys chtěla třeba nejdřív vyzkoušet to a trochu se tam porozhlédnout. Taky nabízí službu nezávazné prohlídky, kde ti zdarma ukážou všechno, co nabízí, mají tam fakt hodně služeb, i wellness, masáže, solárko...a rovnou si tam můžeš v rámci té prohlídky i zacvičit. To by pro tebe mohlo být ideální, že by ti to tam přímo oni takhle ukázali. Mrkni na jejich stránky https://zone4you.cz/ a když tě to zaujme, tak dej klidně vědět a nějak se domluvíme :-)

Odpověď
Terka | 25.7.2024 18:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj Jitko, díky za super tip. Prohlídla jsem si jejich stránky a rozhodla se, že se objednám na tu nezávaznou prohlídku, vypadá to moc dobře. Taky mě zaujalo, že když si u nich člověk koupí roční členství, tak dostane 2 měsíce zdarma. To by mohlo být něco pro mě, chci se do toho opravdu pustit a kdybych si koupila rovnou členství, tak už bych pak neměla žádné výmluvy :-)

Odpověď
SweetyPie | 20.8.2024 15:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubneme společně
Hubnout budu vždycky sama. Chodím shazovat mimo fitka kila i do venkovní sauny k nám na zahradu, kterou máme od https://www.saunujeme.cz/nase-sauny/venkovni-sauna/ (teda tu saunu myslím), a tak si nedovedu představit, že tam chodí někdo se mnou. :) Takže asi tak. Stačí mi kontakt s lidmi někde z fitka. :) Takže asi tak.

Odpověď
Tereza | 17.10.2024 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí pro mě nikdy nebylo snadné, ale od té doby, co mám chytré hodinky ARMODD Prime 2, se mi to konečně daří. Hodinky mi sledují každý pohyb – od kroků přes tep až po spálené kalorie, a tak mám o svém denním režimu perfektní přehled. Výdrž baterie až sedm dní je skvělá, protože je nemusím nabíjet každý den. Displej je dostatečně velký a jasný, takže mohu kontrolovat údaje kdykoli během dne. Data se automaticky ukládají do aplikace, kde vidím své pokroky a mohu lépe plánovat další tréninky a stravu. Díky tomu jsem konečně začala vidět skutečné výsledky.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné