Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Přírodní kosmetika

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Přírodní kosmetika - diskuze na toto téma
Ahojky, jakou používáte přírodní kosmetiku holky? Vlasy, obličej, tělo. Pište co máte rádi a co Vám sedne. Nechám se ráda inspirovat. Barvíte si někdo i vlasy hennou třeba? Já nad tím už dlouho uvažuji, ale pořád se toho nějak bojím.

Lea | 11.12.2023 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní kosmetika
Přírodní kosmetiku mám moc ráda třeba od Khadi. Používají Ajurvédskou recepturu. Mají jak vlasovou tak i tělovou kosmetiku či mýdla. Já jsem je objevila právě díky henně kterou se barvím už přes dva roky a jsem s ní moc spokojená.

Odpověď
Samková | 18.12.2023 11:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Přírodní kosmetika
A je poznat nějak i zlepšení na vlasech? Asi bych neměla potom používat klasickou kosmetiku na vlasy z drogérie že? Jinak děkuji za tip. :)

Odpověď
Lea | 22.12.2023 10:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Přírodní kosmetika
Osobně používám tuto barvu https://www.khadi.cz/khadi-rostlinna-barva-na-vlasy-ciste-indigo a je moc hezká. Dobré je vlasy před barvením vyčistit a následně i používat přípravky bez parebenů či silikonů. Ale je potřeba si i zvyknout na vůni henny, někomu to může vadit. Vlasy mám lesklé a jemné a určitě se mi zlepšila jak struktura tak i pevnost vlasů.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné