Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 06. května 2026, svátek má Radoslav, zítra Stanislav
Vyhledávání

Diskuse - Zažloutlé zuby

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zažloutlé zuby - diskuze na toto téma
Dobrý den, potřeboval bych inspiraci na nějakou účinnou bělící pastu, po které nebudu mít citlivé zuby a případně i zda fungují ty bělící pásky? Fungují pokud není obsažen peroxid?

Dana | 11.12.2023 18:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zažloutlé zuby
Používám pastu black Gold od Krásný úsměv. :) Neobsahuje peroxid a při každodenním používání zuby opravdu dokáže bělit. :) Pásky jsem měla také od nich a jsou dobré na takové to sjednocení a vybělení o pár odstínů.

Odpověď
Aneta | 18.12.2023 11:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zažloutlé zuby
Moc děkuji a toto tedy neobsahuje peroxid ano? A nemáte z toho nějak citlivé zuby?

Odpověď
Dana | 22.12.2023 10:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zažloutlé zuby
Neobsahují, mají pap bělící systém. Jsou to tyto https://www.krasnyusmev.cz/white-pearl-pap-belici-pasky-na-zuby-s-aktivnim-uhlikem-a-kokosovym-olejem-28k, mají tam teď akci, že k nim dostanete pastu. A pastu mohu doporučit tu černou. Tuto senzitiv kupuji mamince a s ní je také spokojená.

Odpověď
Sabka | 9.4.2024 16:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
já mám od nich tyto pásky https://www.krasnyusmev.cz/white-pearl-pap-belici-pasky-na-zuby-s-aktivnim-uhlikem-a-kokosovym-olejem-28k jsou na dva týdny a bez peroxidu, zuby nepoškodí :) a je k tomu i bělící pasta, já tuhle sadu beru už pravidelně a opravdu jsou zuby o pár odstínů světlejší

Odpověď
JaneX | 3.10.2024 08:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zažloutlé zuby
Já bych se osobně asi poradila se zubařem, ke kterému chodím. Je to tento zde https://www.dentalheart.cz/ ... je to soukromá klinika, ale vždycky mi poradí a starají se o mě fakt dobře. Jasně, spousta lidí řekne, že u soukromého zubaře platíte jen za pozdrav. To sice ano, i když to není tolik, jak se říká. Ale ten komfort tam za to fakticky stojí.

Odpověď
Tamara | 1.12.2024 17:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zažloutlé zuby
Holky, mě zajímá, jestli je na trhu nějaká pasta, která by zuby spolehlivě vybělila? Budu ráda za komentáře a doporučení.

Odpověď
Alice | 6.12.2024 00:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zažloutlé zuby
Dobrý večer, já doporučím výbornou pastu od White Pearl CBD Aloe Vera. Pasta je jednak šetrná k zubům i dásním a jednak zuby skvěle vybělí a zbaví nehezkých skvrn. Navíc neničí zubní sklovinu a dlouhodobě pečuje o dásně, takže se mi už nedělají záněty.

Odpověď
Zuzka | 10.12.2024 01:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Holky, taky tuto značku kupuju na krasnyusmev.cz a spokojenost! Zuby opravdu vybělí a navíc je šetrná k dásním a v podstatě o ně pečuje. Dřív jsem často trpívala na záněty dásní, ale s touto pastou mám klid.

Odpověď
Martina | 12.12.2024 08:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Zažloutlé zuby
Zdravím, já už dlouho používám tuto pastu na doporučení kamarádky a je skvělá www.krasnyusmev.cz/white-pearl-cbd-aloe-vera-whitening-toothpaste-75ml Zuby krásně vybělí a hlavně taky pečuje o dásně, což mi vyhovuje, protože jsem dřív trpívala na záněty, i když jsem si je vždycky poctivě čistila.

Odpověď
Galetta | 9.6.2025 09:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zažloutlé zuby
Já osobně doporučuji nějaký odborný zásah, nebo minimálně konzultaci, kde vám řeknou, co a jak používat a ideálně to podpoří i nějakou lékařsou péčí a tak dále. Já chodím do zubní ordinace Praha 2 https://www.zubni-praha.cz/ , kde se mi o chrup starají a musím říct, že si fakt nestěžuji. Jsou to profíci na svém místě. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné