| Chodíte darovat krev či plasmu? - diskuze na toto téma |
Zdravím, chodíte někdo darovat krev či plasmu? A kam? Není to nějak zatěžující pro tělo? Dana | 11.12.2023 18:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Chodíte darovat krev či plasmu? Ano chodím darovat plasmu do caraplasma centra. Na krev jsem chtěla jít také, ale tam jsou jiné podmínky a nebyla jsem vhodný dárce. U plasmy je to mírnější. Nemsíš chodit moc často a řídit se pokyny před odběrem, pak je vše v pořádku. Někomu to ale nemusí dělat dobře, chce to vyzkoušet. Odpověď Stáňa | 18.12.2023 12:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Chodíte darovat krev či plasmu? A mohu vědět v jakém městě? Proč jste si vybrala právě je? Odpověď Dana | 22.12.2023 10:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Chodíte darovat krev či plasmu? Chodím v Praze, ale mají jich spoustu https://www.caraplasma.cz/odberova-mista-cara-plasma, tak třeba najdete i u Vás. Vybrala jsem si centrum, prtožoe mi to přišlo klidnější a cítím se tam lépe než v nemocnici. Doporučím ale nastudovat jak se na odběr připravit a určitě podstoupíte i vyšetření u přijetí. :) Odpověď |