Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Armex Energy recenze

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Armex Energy recenze - diskuze na toto téma
Přeji všem hezký mrazivý den, jdu s prosíkem o radu ohledně změny dodavatele elektřiny, protože věřím, že tu budou zkušenější než já. Mám tři roky stejnou firmu a vím, že mi bude končit smlouva, mám to poznamenaný a i kvůli výši záloh, bych ráda udělala změnu. Nechci už tolik platit, drtí to mě i mojí peněženku a kamarádka mi poradila Armex Energy, že k nim teďka taky přešla na dva roky, tak mě zajímá, jak to s nimi má i někdo jiný, já je neznám, tak nevím a raději si nechám poradit od těch, co ví víc, mají zkušenosti a případně umí i poradit a říct na to svůj názor. Budu mocmoc vděčná za vše, předem díky Nikola

Gabča | 14.12.2023 16:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armex Energy recenze
U nás tohle řeší manžel, takže to jde mimo mě, ale od Armex energy vím, že bereme elektřinu. A zálohy, co nám odchází z účtu, mi přijdou celkem v pohodě, myslím si, že by to mohlo být i daleko horší, když kolikrát slyším, kolik lidí platí za pecky, tak o proti tomu je to naše nic.

Odpověď
Linda | 15.12.2023 18:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armex Energy recenze
Taky jsem loni uvažovala o změně dodavatele, jsem u Armexu a nakonec jsem u nich zůstala. Ale bylo to tak, že jsem jim zavolala jaký jsou moje plány při končící smlouvě a sami pak přišli s návrhem a dali mi lepší cenu, takže jsem to vzala a odpadli mi starosti se změnou. Takže za mě v pohodě :-)

Odpověď
Vendula | 21.12.2023 17:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armex Energy recenze
Změna dodavatele vám ke snížení ceny určitě pomůže a pokud si s tím nebudete umět poradit, tak to firma celý udělá i za vás. Já jsem s tím Armex Energy před lety taky oslovila a vše zajistili a o procesu jsem v podstatě ani nevěděla. S cenami jsem jinak teď spokojená.

Odpověď
Jiřka | 28.12.2023 13:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Armex Energy recenze
Ano, u nás to mělo taky pozitivní efekt, už jen u záloh nám to spadlo o nějakou stovku, takže na finální fakturu si ještě sice počkáme, ale když jsme měli předběžný kalkulace, tak by nás to s jejich cenou mělo vyjít o dost líp a to potřebujem.

Odpověď
Vendula | 4.1.2024 17:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Armex Energy recenze
Dneska už je to snadný vyřídit jakýkoliv změny, stačí jim dát pár hlavních údajů a oni už si s tím z vlastních zkušeností poradí. Neřešila bych už to ani jinak.

Odpověď
Katka | 9.1.2024 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Armex Energy recenze
Asi jsme teda výjimka :D ale manžel si sice změnu u Armex Energy zařídil, ale výpověď u původního dodavatele si podal sám, aby měl prý jistotu. Víte co, mně je to tak nějak jedno, jak si to udělá, pro mě je směrodatný kolik platíme a u Armexu nám to teď kleslo.

Odpověď
Romana | 18.1.2024 12:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Armex Energy recenze
No a kdybyste byli na spotu, tak by se vám to měnilo furt, a nemuseli byste čekat až se proto rozhodne dodavatel. Už jsme byli na spotu dřív a teďka jsme na něj šli zas, jak to umožnili. Ušetřit se na tom dá dost solidně.

Odpověď
Elis | 25.1.2024 16:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armex Energy recenze
Pár let jsou mým dodavatelem, ještě jsem je vybírala tenkrát s partnerem a po rozchodu jsem si pak akorát s nimi domluvila úpravu záloh kvůli snížení spotřeby a vše udělali v pohodě.

Odpověď
Michala | 29.2.2024 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ohledně záloh je to s nimi v pohodě, stačilo mi zavolat, koukli mi na to a řekli jsme si co a jak, jestli to třeba půjde o něco snížit a nebo by je bylo dobrý vzhledem ke spotřebě nechat tak jak jsou.

Odpověď
Anduše | 1.2.2024 17:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armex Energy recenze
Já je moc dlouho nemám, ale poradili mi je doma, tak vycházím z toho, že to měli naši v poho, tak jsem se s tím nechtěla moc zasekávat a hodila si to taky k nim. Změna byla v poho a teď o nich zatím ani nevím, tak si s energie hlavu nedělám, dokud to zvládám hradit.

Odpověď
Zůza | 8.2.2024 17:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armex Energy recenze
Ono je to dobrý si udělat obrázek jak to mají třeba ostatní, zkušenosti a třeba jak jim to vychází, taky se vždycky různě vyptávám, abych si zjistila víc věcí. Já mám u Armexu plyn a co platím mi přijde v pohodě. Hlavně vyúčtovávají pravidelně a s nikým se nehandrkuju.

Odpověď
Ingrid | 8.3.2024 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jo jenže co má třeba jeden Zůzo, tak nemusí platit u druhého, protože má třeba jinou spotřebu a sazby jsou u každého taky jiné podle odběrného místa a s tím je třeba počítat. Ale chápu, jak to myslíte, pro mě ze začátku byly taky směrodatný rady rodičů, než jsem se v tom začla trochu líp orientovat. I dneska si ještě nechám poradit, ale třeba vím, kde už si hledat info a jak to porovnat. Takže jak mám cenu od Armexu, tak jsem s ní spokojená, protože vím, že i zálohy mám spočítaný dobře a nedotuju je. :-)

Odpověď
Helena | 22.2.2024 16:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armex Energy recenze
Taky jsme se teďka začali zajímat o úsporu peněz za energie, furt někde čtu jak dodavatelé zlevňují a my furt starý ceny z let minulých. A na netu jsme z jednoho porovnávače dostali impuls ke spotovým cenám, tak jsme koukali, kdo všechno je má a celkem solidně i s poplatky kolem nám vycházejí právě tihle Armex Energy, což by bylo prima mít furt aktuální a nižší cenu. Už to od nich takhle taky někdo berete, jak si v tom vedete?

Odpověď
Beáta | 14.3.2024 15:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nevím, jak v současnosti u nich vypadají smlouvy ke spotu, my už jí s Armex energy máme z dřívějška a není o čem. Lidi čekají až jim jejich dodavatel zlevní, ale na spotu už nám to dávno kleslo a prostě kopíruje nám to tu reálnou nižší cenu. O víkendu teďka padaly i první nuly, takže za nás jen spokojenost.

Odpověď
Zorka | 18.4.2024 12:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armex Energy recenze
Já o nich celkem reálně uvažuji, viděla jsem o nich článek, kde byla i cena a když jsem to porovnala s tím, za co to mám já, tak to bylo u Armexu právě o dost lepší. Poradíte mi někdo, jak teda na změnu, abych to zvládla se vším všady? Děkuji :)

Odpověď
Simona | 30.4.2024 07:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem od těchto méně známých společností už vyléčená. Nemáme dobrou zkušenost s jednou nejmenovanou firmou, takže když jsme chtěli měnit dodavatele plynu, tak jsem si našli srovnání na https://www.plyn.co/spolecnosti , kde nejsou žádní podvodníci. Ono je fajn ušetřit pár tisíc ročně, ale za cenu toho, že s tím pak jsou ještě větší starosti a stejně musíte hledat pak jiného dodavatele, tak za to to fakt nestojí...

Odpověď
Viky | 15.5.2024 16:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak co si budem, kolikrát se ty zkušenosti dost rozcházejí, ale vím, že manžel taky používá k porovnávání nějaké kalkulačky z netu. Nedávno zkoušel i nějakou tu novou od úřadu, co tak strašně vychvalovali, tak byl zvědavý, co mu to vyhodí. A říkal mi, že ani nemusíme měnit firmu, že nejlíp teď vychází právě Armex energy, takže nám akorát bude stačit, když se s nimi domluvíme na úpravě tarifu, což by pro nás snad mohlo být i snazší, než se domlouvat zas s úplně jinou firmou.

Odpověď
Adam | 25.4.2024 10:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armex Energy recenze
Konečně ty ceny energií zas začínají nějak vypadat rozumně, Armex energy nyní taky přišli s novou nabídkou, tak se s nimi zkusíme asi taky domluvit, na nějaké úpravě, co z nich vypadne, ale to co jsem viděl v reklamě, tak mi přišlo fajn a bral bych to.

Odpověď
Markéta | 30.5.2024 10:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvůli úspoře to nyní řešíme, máme zbytečně předražený energie, tak to chceme změnou dodavatele už zlomit. Armex nás přesvědčili svojí cenou.

Odpověď
Zdeňka | 9.7.2024 18:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
My měníme dodavatele většinou co dva roky, taky jak nám to smlouva dovolí a co máme na stole za nabídku. Teď je to takový všelijaký, jednou čteme, že už se má začít pomalu zdražovat a za další den, že zas fixace je zbytečnost. Takže jsme to s Armex Energy vyřešili režimem měsíčních cen, kdy je vidíme dopředu a můžeme se podle toho zařídit. Zatím je však úspora pěkná.

Odpověď
Fíla | 31.7.2024 15:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Armex Energy recenze
No dneska je aspoň z čeho vybírat, dřív tolik možností nebylo a ani nebyl takový tlak na cenu jako je nyní. Takže se jen zorientovat v nabídce a pak si to ideálně nechat spočítat. Vidím to jak to proběhlo u nás a dneska máme cenu lepší, než kdybychom se jinde upsali na několik let. U Armex Energy máme volnou smlouvu a co měsíc novou a super cenu energií.

Odpověď
Valentina | 12.9.2024 14:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armex Energy recenze
My jsme nevýhodnou smlouvu vyřešili přepisem odběrného místa na nového majitele u nás doma. V podstatě celou dobu byly energie vedený na manžela a pak se to hodilo na mě a toho jsme pak využili a nechali si sepsat kvůli lepší ceně tarif u Armex Energy. Nejdřív se mi teda do toho moc nechtělo, ale teď vidím rozdíl, takže to asi k něčemu bylo.

Odpověď
Pavla | 18.10.2024 16:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dřív to tak úplně nebylo pravidlem, že bychom mívali nějaký přeplatek, ale co jsme přešli k Armex energy a jsme na spotu, tak se nám podařilo ušetřit už dost pěkný peníze za elektřinu a nemám žádné záchvěvy něco měnit i kvůli tomu, že se o nás umí postarat.

Odpověď
Zlatka | 26.11.2024 17:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armex Energy recenze
Na to jak mě známí zrazovali od pevný ceny, tak teď když vidím, jak to jde zas nahoru, tak jsem ráda, že jsem dala na slova pracovnice od Armex energy, s kterou jsem mluvila po telefonu a vzala si od nich elektřinu na dva roky. Jako aspoň mám prostě svoje jistý a nebudu platit zbytečně drahotu, kdyby se to zas urvalo. Jako už jsem nějaký prognózy někde četla a z toho mám fakt obavy.

Odpověď
Markéta | 11.12.2024 14:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armex Energy recenze
Když jsem řešila přechod na jiného dodavatele elektřiny, tak jsem narazila na dodavatele https://www.electree.cz/dodavka-energie , který dokáže dodávat elektřinu za spotové ceny, tedy za aktuální ceny na burze. Při tom jsem nakonec přišla, že se o vyplatí opravdu nejvíc. Každý měsíc od nich navíc dostávám i podrobné vyúčtování s tím, na kolik nás odběr elektřiny přišel. Vyplácí se nám to asi zatím nejvíc, co mám zkušenosti s ostatními dodavateli.

Odpověď
Lenka | 26.2.2025 17:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky jsem na spotový ceně ale od Armexu. Kolikrát mi to přišlo jako divočina, ale už jsem si na to zvykla a hlavně úspora je na tom fakt dobrá, takže v tom vidím mnohem větší potenciál než se vázat k pevné ceně, která taky vždycky nemusí být výhrou, když se neví, jak to bude na trhu. Ten spot je v tomhle prostě realita trhu no.

Odpověď
Anna | 20.12.2024 09:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armex Energy recenze
Nebýt novýho tarifu, tak bych zálohy asi ani neřešila, ale už kolikrát se mi podařilo je zaplatit se zpožděním, tak můžu jen ocenit, že mi posílaj ty sms s QR kódem pro zaplacení a jsem v suchu, nemeškám.

Odpověď
Šárka | 6.2.2025 12:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky mi ty SMSky vyhovujou, sice to asi možná posílají jen lajdákům, nebo nevím, ale nepřijde mi to vůbec špatný a klidně bych to brala i u jiných svých plateb. Člověku se to připomene a rovnou to zaplatí. Takže tohle fakt vychytali. :)

Odpověď
Bára | 8.5.2025 12:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přiznám se, že už jsem se tý sms taky dočkala. Jsem děsná, ale takhle když mi daj vědět, tak je to fajn a nemeškám :D

Odpověď
Tom | 16.1.2025 11:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armex Energy recenze
Přechod k Armex Energy pro mě byl spíš otázkou ceny, protože jsem chtěl najít něco levnějšího než u předchozího dodavatele. Musím říct, že nabídli opravdu solidní podmínky. Sice to nebylo úplně bez komplikací, ale co se týče komunikace, všechno vyřešili a nic mi neuniklo. Ceny drží nízko, což je dneska rarita. Zatím v pohodě, tak snad to tak vydrží.

Odpověď
Líba | 10.3.2025 19:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mně se podařilo snížit platby změnou tarifu. Už to bylo loni, co mi to od Armexu volali, že by pro mě měli tu možnost výhodnějšího tarifu k elektřině, tak jsem si to nechala spočítat a poslat do meilu. A když jsem viděla, že je to za solidní peníze, tak jsem to vzala. Co bych jim platila, víc, když sami přišli se slevou. Nestává se mi to často, že by mi tohle někdo nabízel, tak mě to potěšilo, že není jen každý vydřiduch.

Odpověď
Aneta | 2.4.2025 19:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Myslím si, že pokud si udrží takový to přístup a budou umět pracovat se zákazníky i s lepší cenou, tak se jim bude dařit. Ale záleží jak to uchopí no. Já dodavatele měnit nechci.

Odpověď
Eddie | 5.6.2025 17:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armex Energy recenze
No já jsem hledal hlavně jistotu do budoucna, protože už nechci každý měsíc koukat, jestli mi zdraží elektřinu. Armex měl nejlepší fixovanou cenu na trhu, navíc bez poplatků za přechod, takže nebylo vůbec o čem.

Odpověď
Jitka | 16.7.2025 16:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak v dnešní době, kdy i chleba mění cenu co týden, je fajn mít aspoň elektřinu pod kontrolou. A určitě je fajn, že tu v účtech nedělají rodeo a peníze po vyúčtování hnedka posílají zpět.

Odpověď
Irma | 20.8.2025 16:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armex Energy recenze
Po zkušenosti s předchozím dodavatelem jsem se bála, že mě zase někdo natáhne. Ale u ARMEX Energy jsem zatím nezaznamenala žádný problém. Navíc se mi líbí postupně klesající fix, člověk vidí, že se ceny vyvíjejí férově a co začátek roku, to lepší cena pro můj účet.

Odpověď
Stanislava | 26.9.2025 11:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armex Energy recenze
Mám ráda jednoduchost. Takže pokud ještě appku nemáte, tak můžu jen doporučit. V aplikaci Armexu hned vidím přehled a zároveň se nemusím stresovat vysokými fakturami. Nižší tarif mi pomohl snížit výdaje.

Odpověď
Mirka | 31.10.2025 14:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Náhodou jsem na ní narazila na jejích stránkách, že už jí mají, tak jsem si jí taky hnedka stáhla a aktivovala, abych měla přehled s fakturama po ruce. Sice do ni pomalu nelezu, ale jak je výučko, tak jsem tam hned. Je to super, že si jí taky udělali, mám app skoro ke všemu, kde mám nějaký účet.

Odpověď
Gita | 28.11.2025 14:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armex Energy recenze
Je vidět, že Armex je možná menší dodavatel, ale komunikace je aspoň osobnější a rychlejší. Po ročním vyúčtování jsme tady byli v plusu.

Odpověď
Jana | 23.12.2025 10:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armex Energy recenze
U mě rozhodovala hlavně fixace ceny na delší dobu. Armex měl v tu dobu, kdy jsem si vybírala novou firmu jednu z nejrozumnějších nabídek na trhu a bez zbytečných háčků. Dneska mám úsporu u plynu už dost znatelnou a i zálohy jsem si mohla dovolit konečně snížit.

Odpověď
Gizi | 15.1.2026 15:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky dost řešíme plyn a to jen kvůli tomu, že s ním doma topíme a spotřeba je za ten rok celkem vysoká, ale jde i o počasí, jak je zima tuhá a ta to většinou rozhodne. No fix se každopádně hodí, taky ho máme a jsem za to ráda, že nás podrží, kdyby se zas dělo, nevím co.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné