| Plastika nosu - diskuze na toto téma |
Dobrý den, potřebovala bych poradit nějaké dobrého plastika v Brně na operaci nosu. Už dlouho bojuji se svým nosem, mám vychýlenou přepážku, která mi hodně vadí a nos mám i křivý. Ráda bych šla k někomu opravdu zkušenému. Dita | 18.12.2023 12:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika nosuPokud chcete někoho opravdu zkušeného a prověřeného, tak doporučuji v Brně pana doktora Justana. Neustále se vzdělává a rozšiřuje obzory. Já jsem byla u něj před lety na augmentaci a jsem velmi spokojená do dnes. Žádný problém a pooperační péče a jedničku. Odpověď Filomena | 20.12.2023 10:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plastika nosuMoc děkuji za doporučení. Ptala jsem se už i na facebooku a pana doktora hodně doporučovali. Odpověď Dita | 22.12.2023 11:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Plastika nosuUrčitě si tam zavolejte a objednejte se na konzultaci https://justan.cz/sluzby/plastika-nosu-rhinoplastika#kontakt. Za to nic nedáte, já jsem byla takto u třech dr a nakonec jsem si vybrala právě jeho, jelikož mi přišel nejvíce upřímný a na nic si nehrál a výsledky byly také moc hezké. :) A jsem za to ráda. :) Odpověď JaneX | 20.6.2025 08:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika nosuOtázka je, jestli je to plastická operace ze zdravotních důvodů nebo je to jenom estetika. Určitě by to chtělo další vyšetření a já si říkám, že pokud je to estetika, je zbytečné do sebe řezat. Já sama mám problém a půjdu na plastiku sem https://www.labioplastika-praha.cz/labioplastika/ Ale je to právě kvůli tomu, že to výrazně ovlivňuje můj soukromý život. Ale chápu, že stejně tak to může ovlivňovat i vychýlená nosní přepážka. Odpověď JaneX | 9.3.2026 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika nosuJako já si myslím, že tohle je fakt trochu zbytečné. Protože spousta lidí řeší nějaké estetické úpravy, ale pak prostě třeba neřeší důležitější věci jako obecné zdraví. Já třeba chodím na dentální hygiena Praha 2 sem www.zubni-praha.cz/Poskytovana-pece/Dentalni-hygiena/ a jako je to pro mě fakticky hodně důležitá věc a tak. Ale jako asi by mě nenapadlo nechat do sebe řezat. Odpověď |