Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Tématická trika

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Tématická trika - diskuze na toto téma
Holky příští rok nás čeká svatba kamarádky a potřebovala bych někde sehnat takové ty tématické trika. Nechci nic takového kde je napsané jen Nevěsta, ale třeba i vtipného? Určitě kvalitní materiál. Objednávali jste někde?

Iveta | 17.12.2023 11:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tématická trika
Zkus se podívat na Praďocha. My jsme od tam objednávali na vodu trika a hele za mě super. Dobrej materiál, hezký provedení a vydrželi nám. Takže příští rok je zase oblíkneme.

Odpověď
Alex | 20.12.2023 11:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Tématická trika
Moc díky, podívam se tam. Ještě se zeptám není to nějak omezené na počet? A ten potisk taky vydržel?

Odpověď
Iveta | 22.12.2023 11:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Tématická trika
Myslím že není a tuším že tam byla od nějakých kusů i sleva. :) Podívej se sama https://www.pradoch.cz/. Potisk vydržel jen to teda pereme naruby, bez aviváže. Na nízké teploty. Jsou tam instrukce. :) Objednávala jsem tam od té doby víckrát a zatím vše ok.

Odpověď
Galetta | 25.6.2025 08:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tématická trika
Tak záleží no, ono je tričko a tričko. Ale jako já třeba ráda kupuji pánské trička s potiskem tady na https://www.moje-triko.cz/kategorie-produktu/tricka/panska-trika/ , protože mi přijde, že tam mají fakt dobrou kvalitu. Ono jde hlavně o to, že ty věci na potisk si dneska koupíte za pár korun někde na Temu nebo Allegru. Ale prostě kvalitně to umí v České republice udělat jen pár lidí.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné