Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Krmivo pro štěně

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Krmivo pro štěně - diskuze na toto téma
Zdravím, vybírám šetrné krmivo pro štěňátko bostoňáka. Za 3 týdny si pro něho jedu.

Denisa | 17.12.2023 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Krmivo pro štěně
Já krmím krmivem značky Marp. Mají vše bez obilovin, takže je jejich krmivo šetrné k zažívání a lépe stravitelné.

Odpověď
Lucka | 19.12.2023 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Krmivo pro štěně
Taky si pojedeme brzo pro pejska, napíšete prosím, kde bych si o tomto krmivu mohla přečíst víc informací?

Odpověď
Denisa | 20.12.2023 23:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Krmivo pro štěně
Tady najdete veškeré informace o značce i o krmivu www.marppetfood.cz

Odpověď
Vejnarka | 4.1.2024 13:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Krmivo pro štěně
My dáváme konzervy od https://www.louie.pet/. Vybrali jsme je kvůli jejich složení. A k tomu dáváme ještě granule. Kupujeme od Rosies Farm. Někdy dostává jen granulky, někdy jen konzervy. Konzervy jsou ale super, složení je parádní a naši se po nich můžou utlouct.

Odpověď
Terka | 22.1.2024 09:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Koukala jsem se na stránky a konzervy mají teda super. Moc se mi líbí i konzerva kde je celé kuře nebo ten hovězí steak. Objednala jsem hned na zkoušku, přidala jsem i tu Husu na boží hod. Už jsem jich pár zkoušela a zatím nám moc nesedli. Tyto ale vypadají opravdu dobře. Díky za tip.

Odpověď
Lisa | 9.1.2024 14:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Krmivo pro štěně
Určitě bez obilovin, ty jsou špatně. Pak bych hledala nějaké kde je opravdu syrové maso a ne jen moučky. My berem od RawBark a Bella je spokojená.

Odpověď
Zuzka | 22.1.2024 10:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A mají teda i pro štěnátka granule? Dáváte ještě něco k těm granulím?

Odpověď
Lisa | 25.1.2024 11:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Krmivo pro štěně
Mrkněte se na stránky https://rawbark.cz/. Tam si vyplňte ten dotazník a to Vám ukáže jaké granule jsou pro Vaše štěně nejlepší. :) My už máme teda ročního hafana, ale granule bereme cca od půl roku od nich. Dáváme klasicky syrové maso, zeleninu, ovoce, vajíčka. Má to pestré.

Odpověď
Zuzka | 27.1.2024 14:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Krmivo pro štěně
Aha, moc děkuji, podívala jsem se a složení granulí mi přijde dobré. Takže jsem zkusila objednat ty 4 kila. Ale objevila jsem tam i kosmetiku a cestovní misku, tak to jsem objednala také. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné