Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Akné v obličeji v dospělosti

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Akné v obličeji v dospělosti - diskuze na toto téma
Dobrý večer, jaké doplňky stravy Vám aspoň trochu zafungovaly na akné v obličeji? Od kosmetiky už jsem snad vyzkoušela všechno, ale doplňky stravy ještě ne.

Iveta | 17.12.2023 00:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Akné v obličeji v dospělosti
Kamarádce na akné výborně zafungoval kolagen. Viděla skvělé výsledky už po krátkém užívání a teď má pleť úplně bez akné.

Odpověď
Julie | 19.12.2023 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Akné v obličeji v dospělosti
Mě taky zafungoval kolagen - kupuju Orcacollagen, ten je plný účinných látek, má skvělou chuť a akné mě zbavil hodně rychle. Chce to ho pít každý den, ale pro mě to není problém, protože má skvělou příchuť lesního ovoce s citrónem. Doporučím si u nich zřídit i členství, díky kterému pak čerpáte plno výhod, včetně bezplatné dopravy a nejnižší ceny za kolagen.

Odpověď
Petra | 20.12.2023 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Akné v obličeji v dospělosti
Holky, moc díky - na kolagen se podívám, něco si pročtu a určitě ho vyzkouším :) Snad mi zafunguje na akné tak dobře jako Vám.

Odpověď
Denisa | 18.12.2023 17:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mně už se naštěstí nedělá, ale zůstaly mi v obličeji takové ty jizvičky a ne a ne se jich zbavit, co byste poradili? Ještě bych ocenila radu na kosmetiku účinnou na vrásky, která neucpává póry.

Odpověď
Mirka6 | 20.12.2023 18:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Akné v obličeji v dospělosti
Mně se nejen pleť krásně zpevnila, vyplnila a vyhladila, ale zmizely mi i všechno nedokonalosti od té doby co používám https://nezestarni.cz/obchod/zivy-kolagen/inventia/prirodni-kolagen-face-na-oblicej-triple-helix-formula-minutova-anti-age-pece-50ml.html koukni na to, je to čistě přírodní živý kolagen.

Odpověď
Denisa | 26.12.2023 23:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Akné v obličeji v dospělosti
Moc děkuju za tip, vypadá to hodně dobře takže hned objednávám a rovnou jsem si objednala i ten živý kolagen v kapslích.

Odpověď
Dáša | 27.12.2023 00:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem konečně objevila krém Abicare acne od Repolar , který mi skvěle sedí na problematickou pleť. Konečně se mi přestaly dělat pupínky a krásně se mi všechno co jsem měla na obličeji zahojilo, moc doporučuju :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné