| Sada nádobí - diskuze na toto téma |
Holky kde koupit nějakou dobrou sadu nádobí-pánve/hrnce? Chtěla bych změnu a hlavně mám nádobí už i dost zničené, ráda bych pořídila nové a muž mi řekl ať si nějaké vyberu k vánocům. Dita | 17.12.2023 11:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sada nádobíNo já mám nejraději s mramorovým povrchem, jelikož se velmi dobře udržuje. Nedávám do myčky, ale umyto je za minutku, díky tomu že se nic nepřipaluje a není potřeba ani olej či nějaký omastek. Podívej se třeba na i-domacipotreby, takm toho mají na výběr docela hodně. :) Odpověď Rozina | 20.12.2023 12:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sada nádobíA ty jsi od nich tedy objednávala? Já bych ráda právě celou sadu, velkou malou, to je asi jedno. Ale budu ráda když se starého nádobí zbavím. Odpověď Dita | 22.12.2023 11:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sada nádobíAno sady mají tady třeba https://www.i-domacipotreby.cz/sady-nadobi-0/, je super že to máš vše v jedné barvě a mají teda i více věcí, které ti k tomu pak barevně ladí. :) Za mě teda ta mramorová úprava je top. ) Odpověď |