| Svatba na Maledivách - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, poradíte kdo by nám zprostředkoval svatbu na Maledivách? Budu ráda za komentáře a doporučení. Martina | 17.12.2023 00:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatba na MalediváchTeda - to je můj sen! S přítelem taky plánujeme svatbu a já po exotice toužím, takže si počkám na komentáře a kdyžtak doma zahájím velké přemlouvání :) Odpověď Sára | 19.12.2023 23:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Svatba na MalediváchPokud můžu doporučit - Maledivy jsou skvělá volba! Nám zprostředkovával loni svatbu na Maledivách CK Yachtwedding a určitě je můžu doporučit. Jsou profíci, prodají stovky svateb za rok a vše zařídí od A do Z. Navíc mají nasmlouvané nižší ceny než ostatní cestovky. Brali jsme se tady www.yachtwedding.cz/svatba-svatebni-cesta/maledivy/svatebni-balicek/svatba-v-the-sun-siyam-iru-fushi-maldives-deluxe a rovnou jsme tam byli na svatební cestě. Odpověď Iva | 20.12.2023 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Svatba na MalediváchMoc díky - hotel je fakt krásný a příjemně mě překvapily i bonusy, které nabízí hned dopředu :) To je vždycky příjemný :) Ještě to proberu s přítelem, ale já už mám vybráno :) Odpověď Galetta | 17.12.2023 16:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svatba na MalediváchNo, to teda nevím, jestli by mi to za to stálo. Exotika je fajn, ale my bychom naše apartmány Horní Bečva https://www.apartmanypodknehyni.cz/ubytovani-horni-becva/ fakt nevyměnili ani za nic. Já vím, že si říkáte, že Maledivy jsou prostě super věc. Ale jako takhle bych tam asi 100 lidí nikdo nedostalo. A slavit to jen s pár lidmi? To by mě nebavilo. Odpověď |