| Korektor - diskuze na toto téma |
Holky, ale tak mám dotaz... Hledám super kvalitní a krycí korektor. Jaký si kupujete vy? Poraďte. A pokud máte třeba s nějakým i negativní zkušenosti, tak taky řekněte... díky. Jolana | 7.9.2018 09:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KorektorKorektor i makeup mám z lékárny. Měla jsem problém s tím, že ty levnější z drogerky mi dělaly mapy, nekryly nebo mi ucpávaly pory. Odpověď Klára | 11.9.2018 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: KorektorJolano, můžu se zeptat na značku nebo kde kupuješ? Mám akné ap otřebuju něco, co zakryje :-( Odpověď Jolana | 18.9.2018 20:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Korektorhttps://www.lekarnalancier.cz/dekorativni-kosmetika/ korektor i makeup mám od Vichy. Navíc se neboj koupit odstín, co používáš u běžných makeupu, barvy docela sedí a jsou přirozené. Korektor kryje i výrazné kruhy pod očima, takže na pupínky bude fajn .. Odpověď | 21.9.2018 13:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: KorektorDěkuji za doporučení, i ta cena se mi zdá přiměřená. Prosím tě a ta Lékárna LAncier má výdejní místo nebo jen e-shop? Odpověď Jolana | 24.9.2018 13:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: KorektorLancier má více lékáren v Brně, ale výdejní místo má jen na Cejlu. Odpověď Klára | 25.9.2018 10:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: KorektorDíky za informaci, nemám to daleko a nechci zbytečně platit poštovné. Lékárnu jsem doteď neznala, což je škoda. Odpověď |