| Darování vajíček - zkušenosti - diskuze na toto téma |
Zdravím všechny, holky - občas mě napadne, že bych darovala své vajíčka. Co Vy na to? Máte s tím někdo zkušenost? Dívala jsem se, že to dělají na klinice IVF Zlín. Zdenka | 14.1.2024 00:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček - zkušenostiMěla jsem to stejně - chtěla jsem prostě pomoct někomu, kdo svoje děti mít nemůže. Klinika je skvělá, sama jsem na ni dostala doporučení od kamarádky a starali se o mě tak krásně, jak říkala. Odpověď Klára | 18.1.2024 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček - zkušenostiS dovolením si počkám na komentáře a celou diskuzi, taky mě toto téma zajímá. Odpověď Martina | 21.1.2024 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíček - zkušenostiJá jsem vajíčka darovala na této klinice a můžu ji vřele doporučit www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek Klinika má takové rodinné prostředí, příjemná atmosféra a příjemný personál. Odpověď Ivana | 23.1.2024 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Darování vajíček - zkušenostiMoc všem děkuji za komentáře, jen jsem se ujistila v tom, že vajíčka darovat půjdu a kliniku určitě oslovím a domluvím si konzultaci. Odpověď |