| Anglicko-česká školka v Praze - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, potřebovala bych tip na soukromou anglicko-českou školku v Praze. Budu ráda za komentáře. Mirka | 16.1.2024 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Anglicko-česká školka v PrazeS dovolením si počkám na komentáře - taky bych chtěla dcerku dát do jazykové školky, bydlíme taky v Praze. Odpověď Zuzana | 20.1.2024 16:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Anglicko-česká školka v PrazeHolky, mě chodí dcerka do této anglické školky www.skolkylabut.cz/skolky-a-jesle/trojska-labut a můžu ji vřele doporučit. Dcerce se tam moc líbí, personál je skvělý a dětem se maximálně věnují. Taky chválím výuku angličtiny - mají i rodilé mluvčí, takže malá krásně vyslovuje a v angličtině se moc zlepšila. Odpověď Helena | 23.1.2024 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Anglicko-česká školka v PrazeMoc díky za doporučení na tuto školku! Procházela jsem různé diskuze a maminky si školku moc chválí, takže tam zajdu ještě tento týden a uvidím, co mi řeknou. Odpověď Soňa | 25.1.2024 12:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Anglicko-česká školka v PrazeDěkuji za doporučení, taky přemýšlím, že bych dřív než v září dcerku do nějaké soukromé školky přihlásila a tato se mi moc líbí a má i příznivé ceny. Odpověď JaneX | 18.2.2025 08:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Anglicko-česká školka v PrazeDobrý den, je ze zvědavosti se zeptám, proč ten důraz na angličtinu? Jako chápu, že jazyky jsou super. Sama je učím. Ale proč už ve školce? Jako tak dejte dítě do mobilní školky od https://www.cubecont.cz/skoly-a-skoly/ a třeba to bude fungovat. Já si myslím, že školka by měla hlavně fungovat tak, že si tam to dítě navykne na nějaký režim, ale ne že ho zase hned zahrnete vědomostmi a povinnostmi. Odpověď |