Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Anglicko-česká školka v Praze

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Anglicko-česká školka v Praze - diskuze na toto téma
Dobrý večer, potřebovala bych tip na soukromou anglicko-českou školku v Praze. Budu ráda za komentáře.

Mirka | 16.1.2024 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Anglicko-česká školka v Praze
S dovolením si počkám na komentáře - taky bych chtěla dcerku dát do jazykové školky, bydlíme taky v Praze.

Odpověď
Zuzana | 20.1.2024 16:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Anglicko-česká školka v Praze
Holky, mě chodí dcerka do této anglické školky www.skolkylabut.cz/skolky-a-jesle/trojska-labut a můžu ji vřele doporučit. Dcerce se tam moc líbí, personál je skvělý a dětem se maximálně věnují. Taky chválím výuku angličtiny - mají i rodilé mluvčí, takže malá krásně vyslovuje a v angličtině se moc zlepšila.

Odpověď
Helena | 23.1.2024 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Anglicko-česká školka v Praze
Moc díky za doporučení na tuto školku! Procházela jsem různé diskuze a maminky si školku moc chválí, takže tam zajdu ještě tento týden a uvidím, co mi řeknou.

Odpověď
Soňa | 25.1.2024 12:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Anglicko-česká školka v Praze
Děkuji za doporučení, taky přemýšlím, že bych dřív než v září dcerku do nějaké soukromé školky přihlásila a tato se mi moc líbí a má i příznivé ceny.

Odpověď
JaneX | 18.2.2025 08:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Anglicko-česká školka v Praze
Dobrý den, je ze zvědavosti se zeptám, proč ten důraz na angličtinu? Jako chápu, že jazyky jsou super. Sama je učím. Ale proč už ve školce? Jako tak dejte dítě do mobilní školky od https://www.cubecont.cz/skoly-a-skoly/ a třeba to bude fungovat. Já si myslím, že školka by měla hlavně fungovat tak, že si tam to dítě navykne na nějaký režim, ale ne že ho zase hned zahrnete vědomostmi a povinnostmi.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné