| Krém proti vráskám - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, doporučíte mi někdo opravdu dobrý a účinný krém na pleť pro věk 45+? Věra | 14.1.2024 10:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Krém proti vráskámZdravím, já jsem si nedávno na doporučení kamarádky koupila krém od Astrid s Bioretinolem a jsem nadšená. Pleť je krásně hebká, dostatečně hydratovaná a krásně vyplá. Navíc vypadá zdravěji a jakoby zářivěji. Mají i sérum a krém na noc, to si taky plánuju pořídit. Odpověď Lucie K. | 16.1.2024 17:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Krém proti vráskámZdravím, taky bych tento krém vyzkoušela - má dobré recenze :) Napíšete prosím, kde bych mohla tento krém objednat na internetu? Odpověď Věra | 19.1.2024 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Krém proti vráskámTady můžete krém objednat www.dm.cz/astrid-denni-krem-bioretinol-p8592297008149.html Odpověď Míša | 25.1.2024 14:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Krém proti vráskámJo s Astrid jsem moc spokojená a objednávám teda na notinu. Tam jsem na to asi zvyklá. Mají tam dobré ceny a rychlé doručení. :) Odpověď Renata | 18.1.2024 15:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Krém proti vráskámDobrý den, také bych uvítala nějaký dobrý krém proti začínajícím vráskám.Chci to nějak řešit. Odpověď Dana | 22.1.2024 11:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Krém proti vráskámZajdi si do nějaké parfumerie a tam ti doporučí nějaký kvalitní značkový krém. Odpověď Renata | 24.1.2024 18:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Krém proti vráskámJá nemám vůbec čas obcházet nějaké obchody.Jsem hodně časově vytížená. Odpověď Dana | 25.1.2024 15:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Krém proti vráskámTřeba tento krém https://www.notino.cz/clarins/eye-care-total-eye-lift-ocni-krem-na-vrasky/ je naprostá bomba. Odpověď Marta | 18.1.2024 22:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Krém proti vráskámJe mi 40 a bohužel i mě už se dělají vrásky a tak bych je chtěla vyhladit pomocí nějaké kosmetiky. Jde to neboje to jen ztráta peněz? Odpověď Evka | 24.1.2024 17:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Krém proti vráskámzdravím, já mám od loreal revitalift a přijde mi,že vidim změny..plet je vypnutá a hydratovaná Odpověď Xena | 27.1.2024 13:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Krém proti vráskámMě na vrásky hodně zafungovalo toto sérum https://www.iuvenio.com/crosslinked/ , krásně mi vyhladilo vrásky a navíc se mi sjednotila i pleť :-D. Doporučuji ho každému, protože je vhodný pro všechny typy pleti i věkovou skupinu! Odpověď Týna | 27.1.2024 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Krém proti vráskámJá už teď používám všechnu kosmetiku na pleť jenom od nich a moc mi vyhovuje. Mám díky ní pleť konečně bez nedokonalostí a zbavila jsem se taky vrásek, co se mi začínaly dělat.
Odpověď Nika | 28.1.2024 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Krém proti vráskámJá mám moc ráda kosmetiku https://www.venira.cz/ hodně se mi díky ní vyhladily vrásky a zpevnila pleť, dostala jsem teď k objednávce jako dárek úžasné anti-age sérum se skvalanem a peptidy. Koukněte na to ;)
Odpověď Anka | 29.1.2024 23:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Krém proti vráskámJá jsem dostala k Vánocům balíček kosmetiky Iuvenio a musím říct, že jsem s žádnou kosmetikou doteď nebyla tak spokojená. Už teď vidím jak mi zpevnila a vyhladila pleť.
Odpověď |