Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Prodloužení vlasů

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Prodloužení vlasů - diskuze na toto téma
Dobrý večer, přemýšlím o prodloužení vlasů nějakou permanentní metodou, poradíte? Kde bych mohla vybrat vlasy a kde si je nechat prodloužit? Jsem z Brna.

Denisa | 19.1.2024 17:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prodloužení vlasů
S dovolením se připojím do diskuze, taky o prodloužení vlasů delší dobu uvažuju, ale absolutně tomu nerozumím.

Odpověď
Martina | 22.1.2024 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Prodloužení vlasů
Zdravím, já si vlasy objednávám tady www.vlasy-levne.cz/12-vlasy-k-prodlouzeni-micro-ring a vlasy nechávám prodloužit metodou Micro ring na této pobočce v Brně clipinhair.cz/89-prodlouzeni-vlasu-brno

Odpověď
Hanka | 27.1.2024 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Prodloužení vlasů
Moc děkuji za doporučení na e-shop, kde vlasy určitě objednám :) A díky i za doporučení na pobočku v Brně - v pondělí se hned objednám!

Odpověď
Andy22 | 28.1.2024 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prodloužení vlasů
Já bych chtěla mít hezké svoje vlasy, ale mám je úplně bez života a hodně lámavé a kondicionéry mi na to nijak zvlášť nepomáhají. Co byste poradili?

Odpověď
Anička | 28.1.2024 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prodloužení vlasů
Já si už nevěděla se svými vlasy rady, nemohla jsem mít ani prodloužené vlasy, protože ty moje byly v tak hrozném stavu, že to vypadalo hrozně. Dali mi je do pořádku až na clinicalhair.cz, moc to doporučuju, mají pobočky po celé republice a opravdu se vyznají :-)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné