| Prodloužení vlasů - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, přemýšlím o prodloužení vlasů nějakou permanentní metodou, poradíte? Kde bych mohla vybrat vlasy a kde si je nechat prodloužit? Jsem z Brna. Denisa | 19.1.2024 17:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasůS dovolením se připojím do diskuze, taky o prodloužení vlasů delší dobu uvažuju, ale absolutně tomu nerozumím. Odpověď Martina | 22.1.2024 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodloužení vlasůZdravím, já si vlasy objednávám tady www.vlasy-levne.cz/12-vlasy-k-prodlouzeni-micro-ring a vlasy nechávám prodloužit metodou Micro ring na této pobočce v Brně clipinhair.cz/89-prodlouzeni-vlasu-brno Odpověď Hanka | 27.1.2024 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Prodloužení vlasůMoc děkuji za doporučení na e-shop, kde vlasy určitě objednám :) A díky i za doporučení na pobočku v Brně - v pondělí se hned objednám! Odpověď Andy22 | 28.1.2024 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasůJá bych chtěla mít hezké svoje vlasy, ale mám je úplně bez života a hodně lámavé a kondicionéry mi na to nijak zvlášť nepomáhají. Co byste poradili?
Odpověď Anička | 28.1.2024 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodloužení vlasůJá si už nevěděla se svými vlasy rady, nemohla jsem mít ani prodloužené vlasy, protože ty moje byly v tak hrozném stavu, že to vypadalo hrozně. Dali mi je do pořádku až na clinicalhair.cz, moc to doporučuju, mají pobočky po celé republice a opravdu se vyznají :-)
Odpověď |