| prodloužení vlasů - diskuze na toto téma |
Dobrý den, zakládám tuto diskuzi, protože bych si chtěla nechat prodloužit vlasy. Už dlouho po tom pokukuji, ale nemohu se rozhodnout od koho si vlasy pořídit. Budu ráda za Vaše zkušenosti. Děkuji :-D Ema K. | 27.1.2024 20:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | prodloužení vlasůJá osobně mám prodloužené vlasy metodou clip in a jsem velmi spokojená. Konečně jsem docílila vytoužené délky a krásných vlasů :-) Vlasy mám odtud https://www.hotstyle.cz/ . Odpověď Nikola | 28.1.2024 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | prodloužení vlasůJá bych chtěla mít husté a lesklé své vlasy, zkoušela jsem příčesky, ale nevypadá to na mě dobře, mám vlasy hodně suché a třepivé. Poradíte co vám pomohlo aby se vám vlasy uzdravily?
Odpověď Táňa | 28.1.2024 22:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | prodloužení vlasůJá jsem měla vlasy hrozně zničené z odbarvování atd. a už mi skoro ani nerostly, nemohla jsem mít ani clipy, protože to vypadalo hrozně jak to navazovalo na moje zničené vlasy. Nepomáhalo mi nic a nakonec jsem objevila clinicalhair.cz kde mi udělali trichologické vyšetření a konečně mi vlasy daly dokupy, kdo to taky řešíte tak je moc doporučuju.
Odpověď |