| Jak na lupy? - diskuze na toto téma |
Zdravím všechny, manžela trápí lupy a žádný šampon na to zatím nepomohl. Máte někdo podobnou zkušenost? Jak se lupů zbavit? Dana | 18.1.2024 15:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak na lupy?Ahoj holky já mám také lupy a potřebovala bych poradit co na ně. Odpověď Radka | 22.1.2024 11:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak na lupy?Zeptej se v jakékoliv drogerii a tam ti určitě poradí. Odpověď Dana | 24.1.2024 18:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak na lupy?U nás máme obyčejnou starou drogerii a tam mi nikdo s takovým problémem neporadí. Odpověď Radka | 25.1.2024 15:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jak na lupy?Ze své zkušenosti ti mohou doporučit tady tento super šampon na lupy https://www.notino.cz/cannaderm/capillus-sampon-proti-lupum/ Odpověď Helča | 19.1.2024 10:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak na lupy?To by mě taky zajímalo, sama s lupama bojuju už dlouho a nemůžu se jich zbavit. Navíc mě trápí i svědění pokožky, což je teda hodně nepříjemné. Odpověď Klára | 22.1.2024 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak na lupy?Výborný na lupy i svědění pokožky je Repolar Abicare. Neobsahuje žádné parfémy, jemně čistí a zklidňuje pokožku a hlavně opravdu dobře funguje. Mrkněte www.gigalekarna.cz/produkt/repolar-abicare-shampoo-200ml Odpověď Martina | 25.1.2024 14:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak na lupy?Moc děkuji za komentáře - určitě šampon Abicare objednám, snad manželovi taky pomůže, stejně jako Vám. Odpověď Ella | 31.1.2024 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak na lupy?Mně nezabíralo nic, zkusila jsem všechno možné a pomohli mi až na clinicalhair.cz moc je doporučuju, jsou skvělí a mají pobočky ve více městěch
Odpověď |