| Manželovo problémy s erekcí - diskuze na toto téma |
Řeknete mi někdo prosím, jak mám pomoci partnerovi k lepší erekci? Jak to s ním řešit nebo jak mu prostě pomoci, aby m to šlo jako dřív a zmizelo to neustálé napětí? Žaneta | 21.1.2024 00:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Manželovo problémy s erekcíA zkoušel si už na to něco kupovat? Myslím tedy nějaké prášky na erekci? Nepomohlo? Ten můj totiž, když tento problém začal, tak si začal brát prášky na erekci, díky kterým ji má zase pořádně silnou a vydrží při tom i mnohem déle než dřív. Odpověď Zuzana | 23.1.2024 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Manželovo problémy s erekcíTakže mi v podstatě tedy dokážete poradit, jaké ty prášky na rekci vám tak pomáhají? Tohle se přiznám, že by mě tedy opravdu zajímalo a rozhodně bych mu to zkusila koupit. Třeba by se tak náš problém vyřešil a byl by konečně klid. Odpověď Žaneta | 24.1.2024 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Manželovo problémy s erekcíJasně ráda poradím, protože se naprosto dokáži vžít do vaší situace. Jestli chcete, aby váš chlap měl zase pořádnou a hlavně taky silnou erekci, tak potom bych mohla doporučit určitě se mrknout na https://www.supererekce.cz/3-lang Tedy ne jen mrknout, ale určitě také vyzkoušet objednat. Budete spokojení zase oba, uvidíte. Odpověď |