| Hračky pro větší i menší děti do 500 Kč - diskuze na toto téma |
Nevíte prosím, jaké jsou dobré dárky pro menší i větší děti tak do 500 korun? Hledám hlavně inspiraci na průběh roku, kdy zase budu řešit spoustu svátků a narozenin. Žaneta | 21.1.2024 09:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hračky pro větší i menší děti do 500 KčJá se snažím jako dárek vždy vybrat hlavně něco co by dítě prostě překvapilo. Hele naposledy se mi to povedlo celkem dobře, koupila jsem totiž pro neteř sadu magnetických kuliček. Je to taková skládačka, dají se z toho dělat různé obrazce a tvary. Vypadá to velmi dobře. Odpověď Karla | 23.1.2024 06:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hračky pro větší i menší děti do 500 KčHele tohle by mě teda taky zajímalo. Můžete mi poradit, kde bych se na to prosím teda měla podívat? Kde by se to dalo koupit? Odpověď Žaneta | 23.1.2024 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hračky pro větší i menší děti do 500 KčŘekla bych, že nejlepší bude, když se podíváte na https://www.nc.cz/neocube-mix-6-barev-magneticke-kulicky-5-mm-216-ks-v-darkove-krabicce_d390467.html Je to vlastně prodávané v dárkové krabičce, a když si na tom detailu pak sjedete dolů, tak tam uvidíte i videa s tím, jak se dají kuličky různě skládat. Za mě perfektní. Odpověď |